Mitä Nicole Kidman ja Kerry Washington ovat yhteisesti?

Sen lisäksi, että he ovat hämmästyttävän lahjakkaita, molemmat tähdet pitävät parhaillaan niiden meikkipusseja, jotka ovat hyvin varustettuja uusimmista ja suurimmista Neutrogenasta. Tänään brändi ilmoitti, että Nicole Kidman on heidän uusin globaali suurlähettiläänsä, joka on liittynyt Jennifer Garnerin, Kristen Bellin ja edellä mainitun Kerry Washingtonin eliitin riveihin. Se on luonnollista, kun otetaan huomioon, että Kidman on aina kiinnittänyt suurta huomiota ihonsa terveyteen. “Olen kasvanut Australiassa, missä aurinkosuoja on kaiken – äitini opetti minua suojelemaan ihoni auringosta siitä hetkestä lähtien, kun olin pieni tyttö”, tähti sanoo lausunnossaan. “Todellisuus on, me kaikki tiedämme, että oikea anti-aging tuote on kokeilu ja virhe, mutta tässä vaiheessa elämässäni etsin jotain, joka yksinkertaisesti toimii. Siksi olen todella innoissani liittyä tähän intohimoiseen ja omistautuneeseen tiimi.”

RELATED: Katso Nicole Kidman’s Changing Looks

Kidman on juuri päättänyt kuvata ensimmäisen kampanjansa Neutrogenalle, joka ilmestyy Oscarin aikana. Hän on myös ehdolla Best Supporting Actress -palkintoa varten hänen roolistaan ​​lionissa, joten 26. helmikuuta on jo muodostunut melko iso yö tähtiä varten.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 11 =

map