Mitä Melania Trump vietti Tea Timea Espanjan kuningattaren kanssa

Keskellä kaaosta, joka ympäröi Trumpin hallinnon nollatoleranssia maahanmuuttopolitiikkaa, joka on johtanut siihen, että tuhannet maahanmuuttaja-isät ja heidän lapsensa erotettiin Yhdysvaltain rajalla, First Lady viihdytti Espanjan kuningattaria teetä varten. 

Kuningas Felipe VI ja kuningatar Letizia – kuumalla vaaleanpunaisella Michael Korsin siirtymäpuku – lähti Valkoisessa talossa diplomaattivieraille tiistai-iltapäivällä. Valokuvan oppin jälkeen Oval-toimistossa kuningas Felipe VI ja presidentti Trump pitivät laajennetun yhden kokouksen, kun taas naiset menivät Red Roomiin teetä varten. Mukaan USA tänään, ensimmäinen nainen ei sanonut mitään, että toimittajat kiinni. 

Presidentti Trump Hosts Spain's King Felipe And Queen Letizia At The White House
Pool / Getty Images

Useiden yksinkertaisten beige-kokoonpanojen jälkeen Melania näytti palaavan hänen high-fashion-itselleen yllään Valkoinen Valentine-valokuvioinen valkoisen kasvitieteellisen appliquen. Hän pariutui ulkoasun kanssa – mitä muuta vastaavia teräväpalkkoja, hänen go-to-tyyliään.

Queen Letizia kunnioitti isäntänsä amerikkalaisen suunnittelija, kun taas Melania valitsi italialaisen eikä espanjalaisen muotitalon. Toisin kuin edeltäjä Michelle Obama, Melania vain ajoittain suosii käyttää suunnittelijoita, jotka kiljuvat hänen vieraidensa maasta. (Kun Trumps isännöi ranskalaispuolueen presidentti Emmanuel Macronin, hänen ulkoasunsa oli hermostunut – hänellä oli Chanel.) Espanjan Royals kruunasi viiden päivän hyväntahtoisen kierroksen, joka sisälsi pysähdyksiä espanjalaisissa kaupungeissa, kuten San Antonio ja New Orleans , mukaan USA tänään.

Presidentti Trump Hosts Spain's King Felipe And Queen Letizia At The White House
Chip Somodevilla / Getty Images

Aiemmin tällä viikolla FLOTUS teki roiskumisen, kun hän myönsi, että kiistanalainen maahanmuuttopolitiikka tarvitsi päivityksen. Hänen viestintäjohtajansa, Stephanie Grishamin kautta, First Lady sanoi, että hän “vihaa nähdä lapsia erossa perheistä ja toivoo, että molemmat puolet käytävästä voi lopulta kokoontua onnistuneen maahanmuutto-uudistuksen aikaansaamiseksi”. 

Kaikki neljä entistä elävää First Ladies eivät olleet aivan yhtä herkkiä sanoilleen. Laura Bush kutsui politiikkaa “moraalitonta” ja “julmaa”, kun taas Hillary Clinton kutsui “vääryyttä arvoihimme”. 

Presidentti Trump Hosts Spain's King Felipe And Queen Letizia At The White House
Chip Somodevilla / Getty Images

Ensimmäisen naisen hyväksyntä luokitellaan aikaisemmin tänä keväänä CNN. Kuitenkin uusi mielipidekysely 14.-17. Kesäkuuta lähtien luokituksensa mukaan laski 51% viime kuukauden korkeimmasta 57%: sta. Pudotus tapahtui sen jälkeen, kun hän oli toistuvasti leikkauksen jälkeen hyvänlaatuisen munuaisten sairauden vuoksi.

Liittyvät sanat: Melania Trumpin uusin asu näyttää sanomaan “Olen täällä”

Kokouksen aikana ilmoitettiin, että Trumpin hallinto vetäytyisi U.N: n ihmisoikeusneuvostosta – samaa neuvostoa, joka äskettäin arvosteli käytäntöä erota vanhempia ja lapsia rajalla. (Syynä oli se, että järjestö on Israelin vastainen.)

Ja tietenkin lampun yli, muut suosikki royals olivat nousseet päivän hevosurheilu. Sussexin uusiutettu herttuatar Meghan Markle osallistui hänen ensimmäiseen Royal Ascotiinsa, käsivarteensa päähattelevällä hommalla Prinssi Harryn. 

Up seuraavaksi kuninkaallisella rintamalla? Trumpsin kuullaan Kensingtonin palatsi vieraillessaan kuningattarella 13. heinäkuuta. Godspeed.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map