Mitä jokainen symboli Meghan Markle: n vaakuna tarkoittaa

Kuninkaallinen voi näyttää hauskalta ja peleiltä, ​​mutta se ei ole kävellä puistossa (hello, Meghan Markle’s duchessin oppitunnit). Tästä huolimatta keihään kuuluu perinteisiä perkejä – mukaan lukien omien vaakunantajasi, jonka kuningatar Elizabeth on hyväksynyt. 

Jos et ole kunnollisesti kallistunut, vaakuna on erottuva kilpi, joka edustaa henkilöä tai perhettä, ja se on jotain, joka uudestaan ​​peruttu kuninkaallinen Meghan Markle on nyt. Kensington Palace esitteli Marklein virallisen katon perjantaiaamuna, ja jokainen symboli on täynnä merkitystä. 

Sussexin kruunun herttuataressa on maroon ja safiiri, joka on suojattu nurmettuneella laastarilla. Yläosassa on erillinen kruunu, jota täydentää leijona ja valkoiset kyyhkyset, jotka molemmat pukeutuvat samankokoisiin kruunuihin.

Selaa kunkin kuvan läpi itse asiassa merkitsee palatsin lehdistötiedon kohteliaisuutta. 

RELATED: Meghan Markle’s “Duchess Lessons” Tee Prinsessa päiväkirjat Katso peruskoulu

Sininen tausta ja kultaiset raidat kilpeä

Suojuksen sininen tausta edustaa Tyynen valtamerta Kalifornian rannikolta, kun taas kaksi kultaista säteilyä kilven yli ovat symbolisia herttuatar kotivaltion auringonpaisteesta. “

The 3 Quills

“Kolme quills edustavat viestintää ja sanojen valtaa.”

Grassy Area

“Ruohon kilven alapuolella on kokoelma kultaisia ​​unikoita, Kalifornian valtion kukka ja talvinen, joka kasvaa Kensington Palaceissa.”

Leijona ja Songbird

“Suojan kannattajat ovat tavanomaisia ​​kuninkaallisen perheenjäsenille ja kuninkaallisen perheen vaimoille on oltava yksi aviomiehensä tukijoista ja yksi heistä itsestään. Sussexin herttuatartoa tukeva supporter on laululintu, jossa siivet kohoavat kuin lentävät ja avoinnauha, joka tyyssija edustaa kommunikaation voimaa. “

Coronets (eli Small Crowns)

“Coronet on myös osoitettu Sussexin herttuakunnalle, joka on Coronet, joka on asetettu 1917 kuninkaan päämiehen pojille ja tyttäreille. Se koostuu kahdesta ristipuusta, neljästä fleurs-de-lysistä ja kaksi mansikanlehteä. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 23

map