Mitä Divergent Co-Stars Shailene Woodley ja Theo James todella ajattelevat toisistaan? Löydä eksklusiivinen haastattelu!

eriävä co-stars Shailene Woodley ja Theo James voivat olla kaksi Hollywoodin kuumimpia tulevia näyttelijöitä, mutta istu alas maaliskuun numeron Tyylissä, saatavilla kioskitukkureilla ja digitaalisessa latauksessa nyt, duo todistaa olevan helppohoitoinen, maanläheinen ja – aivan kuten heidän elokuvansa, 21. maaliskuuta – peloton.

Itse asiassa Woodley oli niin intrepid, että hän pääsi leikkaamaan kampaajan Sebastien Richardin leikkaamaan pitkiä lukkojaan Linda Evangelista vuonna 1989 innoittamalle tyylikkäälle leikkaukselle. Lyhyempi, huono kunnossapitotyö näyttää tunteneen sopivan täydellisesti. “Kun kävelen huoneeseen, jossa on vähiten meikkiä, tunnen olevani luottavainen”, hän sanoo. “Kun kävelen osapuoliin, jossa on mukavia miellyttäviä farkkuja ja miellyttävä komea paita ja mukavat kengät, ja kaikki muut ovat cocktail-mekkoissa ja kantapäissä, minusta on valtuudet, koska olen täysin tanssinut omaa rumpua , ja se tuntuu hyvältä. “

Mitä muuta tuntuu hyvältä? Tris-merkin pelaaminen. “Hän on uskomattoman vahva ihminen, joka ei ole huono perseestä luonteeltaan, kuten Katniss Everdeen”, hän sanoo. James puolestaan ​​kuvailee hänen hahmollisuuttaan “salaperäinen hahmo, joka on hyvin suljettu ja hyvin haluton luottaa, mutta hän rakastuu Trisiin ja tulee hyvin suojaavaksi hänelle, koska heillä on nämä sielunkumppanin ominaisuudet”.

Todellisuudessa, mitä näyttävät lovebirds ajattelevat toisiaan? Pidä lukea loput yksinoikeudella haastattelussa Woodley ja James, ja lisää, poimia maaliskuun numero Tyylissä, lehtikioskeihin ja saatavilla digitaaliseen lataukseen.

Theo James and Shailene Woodley, InStyle
Horst Diekgerdes

Shailene Woodley: Minulla oli hauskaa työskennellä Theon kanssa. Ottaa häneltä minun puolellani tuntui todella rauhoittavalta ja mukavalta. Tunnen hänen suojaavan todella hienolla tavalla.

Theo James: Shaiilla on vahva tunne itsestään ja vahva tunne siitä, miten hän haluaa käsitellä itseään näyttelijäksi ja henkilöksi, joka on todella ainutlaatuinen ja todella vahva. Hän voi pitää kaksi jalkaa maassa, mutta pystyy kuitenkin saavuttamaan kaiken, mitä hän haluaa saavuttaa. Hän on paljon parempi henkilö kuin minä, pohjimmiltaan.

Shailene Woodley
Horst Diekgerdes

SW: Voin olla Theon ympärillä ja nauraa koko päivän. Jos hän sekoittaa kohtauksen, sen sijaan että pyytää tekemään toisen otteen, hän sanoo jotain hilpeää ja alkaa kertoa vitsiin.

TJ: Joo, olen varmasti jokeri. On tärkeää löytää hauskaa tällaisissa elokuvissa tai se voi tulla hieman raskaaksi. Niinpä joukossa oli runsaasti seksiä ja vesipulloja.

SW: Theo, mitä pidät kaikkein pelottavimmista menestyksestä, jonka olet äskettäin löytänyt?

TJ: Vaikka löytäisin työni näyttelijänä haastava, uskon myös, että haaste on hauskaa. Joten minulle, mitä minusta on kaikkein pelottavin, on mennä niin monille puolueille ja tapahtumille ja yrittää olla viehättävä, suurempi elämää luonne. Olen luonnollista, etten ole valtava ekstrovertti, joten itse asiassa haastattelut ja kaikki glamour ovat joskus haastavia. Shai, koska sinä kysyt minulta oikean kysymyksen, luulen, että minun täytyy kysyä sinulta myös yksi seksi, eikä vitsi. Jos et olisi näyttelijä, olisitko sinä?

SW: No, rakastan ympäristöä ja viljellä elämää, jossa kunnioitan itseäni ja minua ympäröivää luontoa. Se on koko elämäntapa nyt – keräämäni omasta lähdevedestä tietää, mitkä kasvit ympärilläni ovat paranemassa ja mitä kasveja voin käyttää ruoanlähteissä jopa käyttää kasveja meikkiin. Olen käyttänyt kuituja ja marjoja huulilleni ennen kuin huulipuna. Rakastan myös kokata – voin tehdä todella huono-ass lasagna.

TJ: Ja aiot sanoa, että Shai olisi luultavasti metsän pixie.

Haluatko enemmän Shailene Woodleya? Katsokaa, kuinka paljon hänen tyylinsä on kehittynyt vuosien varrella galleriassamme ja pohtinut InStyle-maaliskuun numeron, joka on saatavilla lehtikioskeissa ja digitaalisessa latauksessa nyt.

LISÄÄ: • Katso Shailene Woodleyn parhaita ulkonäköä • Ben Lamb ei voi odottaa sinua katsomaan eriävä • Vaadittu kirjojen lukeminen: eriävä‘s Short Stories [instyle_context_cmad url = “http: //img2.timeinc.net/instyle/images/2014/WRN/021314-march-issue-digit …”]

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 4 = 6

map