Mitä ajattelemme Taylor Swiftin uusiin yksittäisiin tarkoituksiin

Tosiseikka: Taylor Swift on 10-kertainen Grammy-palkittu muusikko, joka siitä huolimatta, että hän ihastuttaa häntä, löytää itsensä takaisin valokeilaan.

Hänet tunnetaan kevyesti pudottamalla rentoa pop-kulttuuripommia, jotka saavat meidät puhumaan, saavat minut muutamassa sekunnissa hoitaa uudelleen. 1989, hänen ensimmäinen pop-ponnistelujaan, saavuttanut mega-menestyksen “Bad Blood” -kappaleiden jälkeen, merkitsi ei-niin-hiljaista sotaa entisen (tai nykyisen) pop-armeijan kanssa Katy Perryn kanssa. Levyllä hän jatkoi vinkkejä menneisiin suhteisiin poikaystäviä kuten Harry Styles, John Mayer ja Jake Gyllenhaal.

Hänen vuoden 2015 aikana 1989 kiertue, hän pysyi paikalla otsikoissa viikolla viikossa, toivottamalla kuuluisat ystävät lavalla. Jotkut tuntuivat sopivilta (Lorde, Selena Gomez, Karlie Kloss), kun taas toiset näkökulmasta tuntuivat hieman satunnaisemmilta (Beck, Kobe Bryant,.

Riippumatta hän sai meidät kiinnittämään huomiota. Ja hän on nyt tehnyt sen uudelleen.

Tavoitteiden viikoittaisen summan tiivistämiseksi Taylor aiheutti Internetin häiritsemisen sen jälkeen, kun hän oli perjantaina peruuttanut sosiaalisen median syötteitä. Hän seurasi maanantaina ja tiistaina salakuuntelevien käärmeiden salaisia ​​videoita ja keskiviikkona vihdoin otti Instagramiin ja Twitteriin kuvia ja uutisia tulevasta albumista, Maine, ja uusi single-sarja pudottaa seuraavana iltana.

Taylor Swift New Music - 3
AP

Torstaina klo 11.30 ET, “Katsokaa mitä olet tehnyt minulle”, lopulta putosi, ja meillä on paljon ajatuksia. Meidän näkökulmastamme tämä on Taylor Swift, joka sanoo: “Minä olen palannut, enkä enää ole B.S.”

 

 

Nyt on olemassa useita syitä siihen, miksi Swift on valinnut tämän laulun hänen voimakkaaseen palaamiseensa. Mitä ensin tulee mieleen? Draama. Kuten Mainostaulu huomauttaa, että joukko käärmeitä ilmestyi Swiftin sosiaalisen median tilejä koskevissa kommenttiosioissa sen jälkeen, kun hän ja ex-poikaystävä Calvin Harris olivat vastahakoisia “This Is What You Came” luonteesta, joka on kuuma kappale, jossa on Rihanna.  

Uuden kappaleen esittely voisi viitata ei vain Calvinille, vaan näyttelijäksi: “En pidä pienistä peleistäsi / Älä pidä sinun kallistetusta näytelmästä / Roolista, jonka olet tehnyt pelaamaan / Hullusta, ei , En pidä sinusta / en pidä täydellisestä rikollastasi / kuinka nauraa, kun valehtelet / sanoit, että ase oli minun. “

Mutta kaikkein suosituimmin, käärme kiehuu Kardashian länsi-klaanille. Kanye Westin “Famous” Pablon elämä kappale, otsikko-valmistaja ryöstää tekemään Swift kuuluisa ja viittasi hänelle sekä nimellä että “b-“. Myöhemmin Swiftin leiri julkaisi viestin väittäen, että Swift ei koskaan hyväksynyt hänen nimensä käyttöä laulussa, kutsumalla sitä ”misogynistic.”

Sitten Kanyen vaimo Kim osallistui lähettämällä Snapchatsin nauhoituksen, jossa Swift ja West kuuntelivat keskustelevan raiteesta ja hän päätyi olennaisesti siihen. Kim seurasi tweetä, joka kehotti faneja katsomaan jaksosta Pidä kiinni Kardashian kanssa jossa hän käsittelee “Famous” draamaa.

Hän myös jakaa toisen tweetin käyttäen runsaasti käärmeen emojisia, kirjoittamalla: “Odota, että se on legit National Snake Day?!?!?! Heillä on lomia kaikille, tarkoitan kaikkea näinä päivinä! “

Jotta pitkä tarina olisi lyhyt, Kardashian West ei koskaan koskaan nimittänyt Swiftä käärmeeksi, mutta se oli sosiaalisen median viesti. Sillä, että Swift palasi musiikkiin todellisten käärmeiden videoilla, on tärkeä asia. Siksi intro, ja erityisesti linja, “En pidä nimeltänne vaiheesta” saattaa itse asiassa viitata Kanye Westiin, joka soitti hänen nimensä aikana Saint Pablo kiertue.

RELATED: Taylor Swift Kiitos yrityksestä, joka kirjoitti tukevat viestit kokeilun aikana

Se on yksi teoria.

Toisaalta, “Katsokaa mitä olet tehnyt minulle”, hänen uusi singlensä saattaisi olla suora vastaus seksuaalisen väkivallan tapaukseen, jota hän rohkeasti voitti. Swift sai $ 1 kun tuomaristo löysi entisen radiokanavan David Muellerin syyllistyneen hyökkäykseen ja akkuun Swiftia vastaan, joka väitti, että hän kosketti häntä. Hän alunperin haastaa hänet kunnianloukkaukselle.

RELATED VIDEO: Taylor Swift on virallisesti takaisin! Uuden albumiluettelon pudotus 10.11

 

Tapaus tietysti sai otsikoita, ja Swift, oikeutetusti, laulettiin osoittamaan naisille, ettei piiloutu hyökkäyksen uhreiksi, vaan taistelemaan sen sijaan. “Katsokaa, mitä sinä olet tehnyt”, toteaa Swift heiluttaa feminististä lippuaan lähettämällä erittäin positiivisen viestin naisille ympäri maailmaa.

Ja sitten kertosäe: “Mutta sain älykkäämämmän, sain vaikeampaa ajallaan / Honey, nousin ylös kuolleista / teen kaiken ajan / minulla on luettelo nimistä ja sinun on punainen, alleviivattu / tarkistan sen kerran ja tarkistan sen kahdesti, oh !, “voisi tarkoittaa, että Mueller tai kenenkään tämän ei pidä pysäyttää häntä. 

Jos tämä on hänen tarkoituksensa, kiitämme häntä.

Jos kyseessä on enemmän Kimista ja Kanyesta tulemista, meillä oli odotuksia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 44 =

map