Missy Elliott on Essencein 2018 mustaa naista musiikissa Honoree

Valtava kierros suosionosoituksesta johtuu musiikkikuvasta Missy Elliottille ansaitusta saavutuksesta, joka on lisätty hänen jo vaikuttavaan kokoelmaansa.

Se ilmoitettiin torstai-aamuna, että multi-Grammy-voittaja saa olemus‘s 2018 Black Women in Music kunnia, ja se on täydellinen järkeä. Elliott on viettänyt vuotta jättäen meidät kunnioitukseen, luovuudestaan ​​VH1 Hip Hop Honors -taidosta hänen upeisiin uusiin musiikkivideoihinsa.

Missy Elliott
NBC / Getty Images

“Missy Elliottin taiteellisuus leikkailee sukupolvien läpi – korostavat hänen valtavat luovat saavutukset ja kulttuurihyödyt”, totesi Vanessa De Luca, olemuspäätoimittaja. “Joten tuottelias on hänen työnsä, hän on innoituksen naisille ympäri maailmaa. Missyn energinen läsnäolo on todella magneettista, emmekä voi odottaa juhlimasta häntä yhtenä aikamme taiteellisista suunnittelijoista. “

Nyt se on kahdeksas vuosi, olemusBlack Women in Music -tapahtumassa tunnetaan taiteilijan saavutukset Grammy-viikolla. Viime vuoden kunnianosoitus oli Erykah Badu, kun taas toiset aiemmat juhlallisuutensa olivat Jill Scott, Mary J. Blige, Kelly Rowland, Andra Day, Sylvia Rhone ja Emeli Sandé.

Elliott hyväksyy palkinnon 25. tammikuuta 2018 Highline Ballroomissa N.Y.C..

Onnittelut, Missy!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 11 =

map