Missä Selena Gomez on Charlie Puthin “Me emme enää puhu” Music Video?

Charlie Puth juuri julkaisi musiikkivideon tarttuvaan Selena Gomez -yhteistyöhönsä “We Do not Talk Anymore” ja kaikille yllätykselle, “Hands to Myself” lauluntekijä ei näytä leikkeessä.

Pettyneitä selenaattoreita syrjään, hyvä uutinen on, että upouusi musiikkivideo on kaikkea mitä haluamme katkenneena hymni. “We Do not Talk Anymore” sisältää split-näytön pari-Puth ja brunette, joka on kuollut soittoääni Gomez-yrittää siirtyä heidän jokapäiväistä elämäänsä post-breakup.

Videolla kuvataan siirtymisen vaiheita, jotka kuka tahansa, joka on käynyt läpi kovaa jakautumista, voi liittyä: halu kirjoittaa toista henkilöä, nostalgista matkaa alas muistiväylää ja kiusausta tavata joku uusi ja unohtaa menneisyytensä liekki. Leikkaus päättyy entiseen pariin, joka haluaa tekstin toisensa lopussa päivän, mutta molemmat päättävät olla tavoittamatta.

RELATED: Katso Selena Gomez ja Charlie Puth suorittavat duettinsa “Emme enää puhu” Elää ensimmäistä kertaa

Kun kysyttiin 24-vuotiaasta pop-tähdestä poissaolevasta videopätkistä Twitterissä, Puth rehellisesti vastasi: “Koska emme enää puhu.”

Katso koko video edellä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − = 50

map