Se on toiminut tavalliseen tapaan Donald Trumpille – sama vanha “noita metsästys”! Twitter rants-mutta on vaikea olla huomaamatta erilainen puuttuminen Melania Trump hänen puolella.

Ensimmäistä naista ei nähty muistopäivänä Arlingtonin kansallisessa hautausmaassa; Itse asiassa häntä ei ole nähty viikoina. Joten mitä antaa?

Jos olet kiinnittänyt tarkkaa huomiota, tiedät, että Melania on tehnyt julkisen esiintymisensä kahden viikon kuluttua. Viimeinen oli 10. toukokuuta, kun hän ja hänen miehensä toivottivat 3 amerikkalaista vankejaa kotiin Pohjois-Koreasta. Yhteinen Base Andrews.

Hänen äskettäin poissa valokuvasta ei ole täysin pois sinisestä, vaikka hänellä oli leikkaus 14. toukokuuta hyvänlaatuisen munuaisen kunto, joka aiheutti hänelle viettää kuusi päivää Walter Reed Military Hospitalissa.

Silloinkin hänet vapautettiin kymmenen päivää sitten-Maanantaina 20. toukokuuta. Vaikka Melanian terveyskysymyksen erityispiirteet ovat jääneet kiinni, lääketieteelliset asiantuntijat kertoivat New York Times että saman Melania-menettelyn kaltainen menettely olisi pitänyt johtaa välittömään, samana päivänä tapahtuvaan vastuuvapauden myöntämiseen. Monet ajattelivat, että päätöksestä pitää hänet keskipisteenä laajennettuna johtuen hänen korkean profiilin asemastaan.

Melania Trump lead
Cheriss toukokuussa

“Se johtuu siitä, että hän on ensimmäinen nainen”, kertoi tohtori Jeffrey Cadeddu, professori urologian ja radiologian University of Texas Southwestern Medical Center Dallasissa, miksi hänet pidettiin niin kauan. “Jos olisit sinä, olisit sisään ja ulos päivässä, lupaan.”

Mutta Melania on jäänyt näkymätön. Se ei kuitenkaan estä aviomiehiltään sitä, että hän on “oikeassa”, ilahduttaen piristää häntä Valkoisen talon sisällä.

“Hän tekee hienoa. Hän etsii meitä, juuri sinne “, Donald sanoi toimittajille, kun perjantai-aamuna osoittaa kohti Valkoista taloa. Toimittajat, comically, kääntyivät katsomaan tyhjää ikkunaa, mutta valitettavasti ei ollut mitään merkkejä Melania missään.

Ellei hänen ruumiillistunut aave taivuttu, hän jatkaa edelleen MIA: ta. Koska fanit keskustelevat siitä, pitäisikö he julkaista lentolehtisiä tai jonkinlaista SOS: ää, on syntynyt muutamia luonnonvaraisia ​​salaliitto-teorioita siitä, miksi Melania on hiljattain.

RELATED: Donald Trump kutsui Melania “Melanie” Twitterissä ja internetissä oli kentällä päivä

Jotkut ajattelevat hänen poissaolonsa merkitsevän, että hän on siirtynyt Valkoisesta talosta. Melanan tiedottaja Stephanie Grisham on pitkään kieltänyt huhuja ja lisää, että hän ja FLOTUS “nauravat sitä koko ajan”. Mutta hänen vakuutensa ei ole murskannut kuiskauksia, jotka hän ja poika Barron ovat korvanneet takaisin Trump Towerille Manhattanilla, missä hän vietti ensimmäiset viisi kuukautta Donald’sin puheenjohtajuuskaudella. 

Silti se ei ole kaikkein kauempaa huhu siellä. Muutamat ihmiset ajattelevat, että Melanalla on suora kaksinkertainen kaksikerta (joka on ehkä lähdössä lomalle, kuka tietää). 

Business Insider kertoi, että Melanan salaisen palvelun edustaja – joka näyttää silmiinpistävästi samanlaiselta kuin hän – on tuottanut huhutehtaita. 

Kaikki huhut syrjäytyvät kuitenkin, amerikkalaiset ihmiset toivovat saada vilauksen ensimmisestä Ladysaan ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin ennemmin.