Mireille Enos on seuraava Olivia Pope (ja The Catch on seuraava tv-obsession)

Tämä ei ole Mireille Enos, jonka tunsit Tappaminen. Monimutkainen ja kiehtova, kyllä, mutta auburn-heilutettu kauneus viimeisin rooli super-tuottaja Shonda Rhimes n hieno uusi draama Saalis on päättäväisesti kiillotettu (suuri vaatekaappi kadehtuu täällä!), jossa on kiehtova charmi, joka viettelee ystäviä ja vihollisia samanaikaisesti – ja johtaa hänet alas kaniin ongelman, tietenkin.

“Vietin kaikki nämä vuodet tekemällä Sarah Linden (päällä Tappaminen) ja rakasti häntä ja hänen ikävää käyttäytymistään “, Enos kertoi Tyylissä aikana, jolloin hän olisi matkalla noutamaan tyttärensä koulusta. “Mutta muutos on hyvä ja kun annetaan mahdollisuus leikkiä tämä kaunis, voimakas, seksikäs nainen, joka asuu Los Angelesiin ja ympäröi korkokengät ja täydellinen huulipunan sävy, miksi et halua tehdä sitä jo jonkin aikaa?”

 CATCH -
ABC / Richard Cartwright

Ja olemme iloisia siitä, että hän on. Sisään Saalis, Enos johtaa eksklusiivista joukkoa yksityisiä tutkijoita, jotka etsivät miestä, joka näennäisesti ylitti ne kaikki: hänen luonteensa Alice Vaughanin ex-fiance, loi loistavasti Peter Krause. Enos ja Krausen kemia ovat vastustamattomia, kun he ping pongin kautta ultra-tyylikäs L.A.-ajatella Saalis kuin moderni Thomas Crown Affair kaikkialla suuren hollywood-upean kruunun ja tyylin kanssa.

Ja Shondalandin Midas-kosketuksella (Greyn Anatomia, Skandaali, Miten päästä eroon Murden kanssar), sarja todennäköisesti saavuttaa myös Olivia Pope-tason menestyksen.

“Olen melkein putosi tuolista, kun sain puhelun, jossa sanottiin:” Olisitko valmis lukemaan tämän pilottin, se on Shonda Rhimes. “” Enos sanoi. “Hän näyttää ihmisille, jotka ovat todellakin epäpuhtaita – heillä on suuria draamoja elämässään, he tekevät hulluja valintoja, että luulen, että yleisö tunnistaa omat hullu valintansa, jonka he ovat tehneet elämässään ja tekee siitä viihdyttävän.”

 CATCH -
ABC / Richard Cartwright

Vaikka Enos ei ole kokenut sen petollisen syvyyden, jonka luonne on, hän kertoo Alicen halusta sukeltaa ensin elämän päähän. “Minua ei ole syytetty, mutta luulen, että kaikilla on kokemuksia heidän rakkaudestaan, jossa he ottivat uskonnon harppauksen ja ehkä eivät olleet niin hyviä. Ja olen ehdottomasti näitä tarinoita. Mutta olen edelleen sitä mieltä, että vaikka poltattekin, on parempi tehdä hyppy, sillä muuten, tiedät, puoliksi elämäsi elämä ei ole niin mielenkiintoista. “

Ääniä neuvoa naisesta, joka tukee tänä vuonna johtava naistensa listan. Haluatko tietää enemmän? Tässä on Enosin rennosti tyyliin tyyli, joka on L.A.-äiti, jolla on ranskalainen juuret ja Brad Pitt (koska hän jo työskenteli hänen kanssaan).

Sinun hahmosi on Saalis on hämmästyttävä vaatekaappi. Onko oma tyyli samanlainen?
Päivän tyyli on erittäin rento. Rakastan paria jooga housuja, rakastan flip-flopsia, rakastan mukavaa puuvillaa T-paidan. Mutta tulin (showrunner) Allan Heinbergille ja olin kuin, meidän on täytettävä Alice Vaughan 60-luvun flairilla. Hänellä on oltava hienoja mini-mekkoja, hänellä on oltava aivan mahtavia unikonpoikia, hänellä on oltava hymy. Ja silloin kun tuntuu paremmalta, kun pukeudun itseään, haluan ehdottomasti olla hieman reunaa ja eräänlaista sassy-tyyliä. Rakastan paria todella korkeita kiiloja, rakastan pop-väriä, rakastan hiukan suuria hiuksia. vain vaatteita ja värejä, jotka tekevät minusta vapaata ja voimakasta.

Mireille Enos QUOTE EMBED 3

Siellä on joitain fyysisyyttä tämän tehtävän, ja ajaa kohtauksia. Minkälainen harjoituksista valmistat?
Omassa elämässäni opiskelen tae kwon do, se on paras tapa työskennellä. Tiedät, kun teet tällaisia ​​tunteja, teet parhaiten. Oikeastaan ​​on tämä ihana tyttö, Ashlynn, ja me huudahdimme toisena päivänä, että on vaikea työskennellä näinä tunneina, joten hän vetäytyi tämän app-seitsemän minuutin harjoittelusta. Ja nyt, joka päivä hän ja minä löytävät seitsemän minuuttia mini-hameissani, hyvää meikkiäni, missä tahansa olen, osumasta kannelle ja painaa seitsemän minuuttia lautoja ja koukkuja ja mitä olemme tekemässä, ja se on todella tulossa, ilmiö. Vaatekaappi on nyt siinä, komentojonoja esiintyy joskus. Se on todella, todella hauskaa ja se on tehnyt niin kuin kesäleiri hieman.

Olet äiti, ja teet näitä hulluja tunteja. Suuri kysymys että naiset kysyvät, miten tasapainotat kaiken? Ja voitatko sen kaiken?
Kokemukseni mukaan saan kaiken. En voinut tehdä sitä ilman aviomieheni minulla. Et voi olla kaikki ja tehdä se itse. Kuten, mahdotonta. Joten minulla on kaikkein tukevin, uskomaton lapsiini aviomieheni ja isäni, jotka työskentelevät hulluajankohdilla, hän tekee varmasti vanhempien raskauden. Ja sitten, tiedät, minun vapaa-aika on uhrattu, ja juuri tämä on totta, kun työskentelen. Kun olen kotona, olen 100-prosenttinen äiti, ja kun he nukkuvat sitten opettelen viivoja, ja sitten saan neljä tuntia, ja minä näytän ja teen työni. Mutta tasapaino on se, että saan pitkät tauot, mistä en työskentele, ja sitten muutamme vartijaa ja olen täysipäiväinen äiti ja hän tekee muitakin asioita … Ota vain päivä päivältä ja pysy virtauksessamme ja pysy luovuudessa ja joustavuudessa, ja toivottavasti siitä, mitä lapset pääsevät pois, että he näkevät arvon valitessaan työtään ja että kova työ on palkitseva.

Mitä neuvoja antaisit lapsille, kun he yrittävät saavuttaa heidän unelmansa?
Elämässä ja maailmassa totta on, että kaikkien on työskenneltävä. Työ on osa kauppaa, ja mielestäni se on olennainen ihmisen henki. Temppu on valita työ, joka antaa sinun kasvaa sen sijaan, että voit vain selviytyä. Joten neuvoni tyttärelleni ja poikani, kun hän on tarpeeksi vanha ymmärtää, on olla todella rehellinen itsestänne asioista, jotka kääntyvät sinuun, jotka tekevät mielestäsi elävän ja antavat niin paljon itsestäsi kuin mahdollista mitä tahansa toimintaa, jota yrität saavuttaa.

Mireille Enos QUOTE EMBED 1

Jos et toimisi, mikä unelmiesi työ olisi?
Ranskalaiset isovanhemmat omistavat kahvilan Nizzassa; siinä on jotain hyvin romanttista.

Asut L.A. -näyttelyssä ja näyttelyssä on L.A., mikä rakastat kaupunkia?
Rakastan L.A: ta, koska se on aurinkoista eniten joka päivä, ja voit vaeltaa kadulla parilla flip-flopilla ja syödä banaania ja tuntea terveeksi ja onnelliseksi.

Sinun menevää ravintolaa?
Olen pakkomielle uuden Joanin kolmannen kanssa Studio Cityssä. Pikkutyttö ottaa tae kwon tehdä tällä kukkulan puolella ja rakastan menemällä ja saada manteli croissant sieltä. Baguetten loppua, loppua, pisteviivaa, kutsutaan QUIGNON, se on ranskalainen sana loppuun. Joten kävelen vauvan pojan kanssa ja hän viittaa patsaisiin ja hän sanoo:QUIGNON, QUIGNON, QUIGNON!”

Teillä on paljon muitakin asioita teoksissa, muun muassa Maailmansota z Brad Pittin kanssa. Mikä on kuin työskennellä hänen kanssaan?
Hän on vain mahtava. Hän on niin ahkera, hän on niin ihana, hänen perheensä on niin tärkeä hänelle, sinusta tuntuu, että jokapäiväinen hänen vuorovaikutuksen kanssa lapset, jotka olivat asetettu. Hän on täysin ylivoimainen; hän on mukava kaikille, joita hän tapaa. Ei ole, ei näennäisesti ole mitään egoa, ei valtaa, ei … Tarkoitan, hän on vain unelma. Joten, jotta voisin tehdä sen uudelleen, miksi en halua sitä tehdä? Hän todella uskoo kaikkiin, joilla on ääni ja tunne valtuudet, eikä hän sallinut Maailmansota z päästä maailmaan, kunnes se oli oikea.

Mitkä ovat kauneudenhoitotuotteesi juuri nyt?
Minulla on kaikki nämä erilaiset versiot Tarte-huultenreagenssista. Rakastan niitä. Ja rakastan rohkeita värejä. Kuten, juuri nyt, vedän ne pienestä koomispusseestani. Minulla on kirkkaan oranssi (Tarte LipSurgence in Spirited) ja minulla on super kirsikka vaaleanpunainen (Clinique Chubby Stick Cherry).

ABC's
ABC / Craig Sjodin

Jos voit varastaa yhden vaatekappaleen hahmosi vaatekaapista päällä Saalis mikä se olisi?
Alicella on tämä todella hämmästyttävä lyijykynnys, joka on todella raskas ja joustava kangas. Käytän sitä pilottivaiheessa, jossa kiivailen Pietariin ja laitoin sohvalla toimistossani. Se on todella sitovaa, tiedät, joten se vain tekee muotoilusi näyttävän niin täydelliseltä.

Virittää Saalis ensi-ilta torstaina, torstaina 24.3. klo 10 ET ABC: ssä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 11

map