Miranda Kerr -mallit Hänen Värähtelevän abs-olkapäänsärynpusero ja iho-farkut

Miranda Kerr jatkaa syksyn kasvillisuuden huipputyyliä, emmekä ehdota varmasti.

Kiitettävä supermalli nousi päivällisen jälkeen Malibuon sunnuntaina, mikä vaikutti vakavasti off-the-shoulder crop top -paidalla ja korkealla vyötäröllä farkkujen yhdistelmällä, jota emme voi auttaa, mutta huomata, on samanlainen kuin monokromaattinen ilme, jonka hän heräsi vain muutamassa päivässä aikaisemmin.

Äiti-ykkönen hymyili hänen hilseilevän vatsansa sinivalkoiseen Miguelina-puseroon, joka oli leikattu virkkaamalla, ja jossa hän pariutui parilla vyötäiset farkut, mustat asunnot ja mustat vyöt hopealla solki. Pieni musta sivupussi laitettiin 33-vuotiaan olkapään päälle, kun hän ajoi ulos illallisen jälkeen. Hän viimeisteli ulkonäkönsä kirsikkaripulla, herkällä kultakerroksella ja tyylikkäällä sivukartialla.

RELATED: Miranda Kerr näyttää pois hänen mielellään abs-olkapää Top

Olipa hän näyttänyt hiljalleen vatsansa ennen talvikuukausia tai hän vain rakastaa sadonpäitä, olemme hienoja fanit Mirandan äskettäisistä olkapäistä, kauhistuttavista katutyylistä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − 29 =

map