Miranda Kerr ja Orlando Bloomin poika ovat saaneet niin korkeat, emme pysty käsittelemään sitä

Kuten olen varma, että muistatte, populaarikulttuurissa oli loistava aika, jossa Orlando Bloom ja Miranda Kerr olivat naimisissa ja toivottivat Flynnin.

Vaikka molemmat osapuolet ovatkin siirtyneet nyt Kerrille nyt aviomiehensä Snapchatin perustajan Evan Spiegelin ja Bloomin kanssa kerta toisensa jälkeen gal-palin Katy Perryn kanssa – he ovat yhä vanhemmansa poikaansa parhaimmillaan.

Miranda ja Orlando ovat tunnetusti yksityisiä ja harvoin lähettävät kuvia heidän poikaansa, joten pidämme kiinni Flynnin kuvasta, joka on edelleen pieni tot (ks. Alla).

Mikään ei tuo minulle enemmän iloa kuin olla äiti äidin äitienpäivä kaikille äideille ������

Mirandan (@mirandakerr) yhteinen viesti

No, arvaa mitä? Flynn on tammikuussa seitsemän! Bloom jakoi laukauksen “mini minusta” tiistaina (hänen kasvonsa hämärtyivät käsin piirretty sydän) ja emme voineet uskoa kuinka suuri hän on saanut.

Flynn, joka parisuhteessa näyttelijä isänsä valkoisella pitkähihainen tee, musta housut ja vastaavia sneakers kanssa harmaa aksentti, näyttää kiinni Orlandon korkeus.

Orlando Bloom Miranda Kerr Son
Orlando Bloom / Instagram

RELATED: Miranda Kerr: n avioero Orlando Bloomin johdolla masennukseen, mutta “Se oli oikea tehtävä”

Vaikka me harvoin näemme Flynnin kasvot, emme epäile, että hän on täysin ihastuttava – tarkoitan, katsokaa hänen vanhempiaan!

Huomaa Miranda ja Orlando: Lisää Flynn kuvia, kiitos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − = 48

map