Mindy-projektin pukusuunnittelija sanoo, että Mindy-innoitettu pajama-rivi on työssä

Mindy Lahiri (Mindy Kaling) oli erittäin stressaantunut ja väsynyt töistään tällä viikolla Mindy-projekti, joten emme löytäneet hänen tavanomaisia ​​upeita työvaateyhtyeitä. Mutta näimme hänen toiseksi suosikki juttunsa: Bedhead pyjamat. Tällä viikolla hän harrasti runsaasti vihreää paria suurimman osan episodiin.

Mindy on tunnettu syvästä pyjama-rakkaudestaan ​​ja tällä kaudella hän on saattanut harrastaa joitain parhaitaan. Näyttelyn Emmy-ehdokas costume-suunnittelija Salvador Perez sanoo hän on niin innoittanut hauskoja pareja näyttelyssähän sanoo, että hänellä on noin 50 paria vuodessaettä hän ajattelee haluavansa tehdä Mindyn innoittamana kokoelman seuraavan suunnitteluprojektin. “Olen erittäin varsinkin pyjamasta, jossa on kankaita ja värejä, joten ajattelimme, että meidän pitäisi luultavasti tehdä pajama-rivi ja mieluiten suunnittelemme omia kankaitaan “, hän kertoi. Tyylissä yksinomaan. 

RELATED: Katso kuinka Mindy Kaling talteenutuu Hilarious Wardrobe -häiriöistä

Pajamaan linja seuraisi Mindy Lahiri-innoittamana takki keräilijä hän joka on suunniteltu juuri viime kuussa julkaistuun Gilt.com-sivustoon ja joka on jo lähes loppuunmyyty. Perez sanoi, että päällystyslinjan altistuminen on antanut hänelle luottamuksen käynnistää lisää kokoelmia. Mindy-cocktail-mekko on myös horisontissaan, hän sanoo. 

Mindy Lahiri seuraa suurta linjaa naisten tunnetuista televisiolähetyksistäkuten Ally McBeal, Lorelai Gilmore ja Carol Brady. 

KUVAT: Katso kaikki Mindyn Outfits-sarjan The Mindy -projektin 3. kausi

Joten miten Mindy Kaling tuntee tästä? “Oh Mindy on varmasti pajama-tyttö”, Perez kertoi meille. Kuulostaa, että hän on aluksella! 

Ensi viikon ulkonäkönsä mukaan pukusuunnittelija sanoo, että Mindy palaa upeisiin vaatteisiin töihin. Voimme myös odottaa, että hänellä on päällään enemmän Reese Witherspoonin Draper James -linjaa tällä kaudella, kuten “Hello Sugar” -takki, jota hän käytti viime viikon episodiin. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 51

map