Mindy Kaling ruokkii hänen parhaalla näytöllä Kiss aikana katsella mitä tapahtuu elää

Mindy Kaling ei ole koskaan ollut ujo suhteissaan aiempiin suhteisiinsa – myös niillä, jotka hänellä oli näytöllä. Ja viimeisimmän ulkonäön aikana Katso mitä tapahtuu elää, komedianne ja näyttelijä paljastivat hänen parhaita näytön suukkoja sekä hänen todellisia suhteitaan entiseen Toimisto co-star ja kirjailija B.J. Novack.

Kun fani lähetettiin kysymykseen, “Mikä Mindyn rakkaudesta kiinnostaa [ Mindy-projekti] oli paras suudelma? “Kaling antoi hieman yllättävää vastausta.

“Seth Rogan on hieno kisser – joka kuka tietää, hän on sellainen kaveri,” hän sanoi. “Kuka tiesi, että hän olisi niin hyvä kisser?”

“Ja Anders Holm [joka pelasi Mindyn fiancé näyttelyssä] on hyvä kisser”, hän lisäsi.

Se ei olisi hyvä episodi Katso mitä tapahtuu elää jos isäntä Andy Cohen ei tuonut esiin todellista elämää, niin ei ollut mikään yllätys, kun hän pyysi Kalingta entisestä liekistä Novakista. “Oi, tiesin että aiot tuoda B.J: n”, hän sanoi päänsä hymyillen.

Cohen kysyi: “Kun lopetitte toistenne, mutta työskentelitte yhdessä ja harrastelisivät keskenään ristiriitoja Toimisto], oli se uskomattoman haastavaa tehdä tämä? “

“Minulle oli haastavaa olla puolivälissä 20-vuotiaana, ja olen niin sentimentaalinen henkilö ja otan asioita kovasti”, hän sanoi klassisella todellisuudentasollaan. “Mutta se on mukava asia pitkästä ystävyydestä, se oli kuin 12 vuotta sitten, jolloin tapahtui niin, että saat tällaisia ​​asioita.”

WATCH: Mindy Kaling paljastaa salaisuuden Perfect Selfie

Kaling jatkoi katsojien rauhoittamista, että hän ja Novack ovat keskenään hyvässä paikassa ja että ainoat taistelut, joita heillä oli, olivat “luovia taisteluita kirjailijassa”. Duo edes kirjaa yhdessä kirjaa; kuitenkin älä pidä yhteyttä suhdetta kertoa kaikille. Kaling on tehnyt selväksi, että kirja on hyvin vähän tekemisissä heidän aikansa kanssa romanttisena pariina.

“Kiitos, kun kysyin kirjaa @ bjnovak & Olen tekemässä työtä”, hän lähetti viime vuonna Twitterissä. “Se ei ole kerta kaikkiaan, valitettavasti. Voin sanoa, että se on todella hauska ja viileä.”

RELEVAT: Mindy Kaling on seuraava: “Ehkä minun pitäisi olla lapsi tai auto”

Kirjalle ei ole vielä julkaistu julkaisupäivää, joten odotamme kärsivällisyyttä, kunnes ilmoitetaan lisää, ja luultavasti Mindy-projekti sillä välin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map