Millie Bobby Brown on niin freakin ‘Sassy tässä uudessa Converse-mainoksessa

Jos olet opiskelija ja lukenut tämän, en haluaisi murtaa sitä sinulle, mutta back-to-school kausi on täällä. Sano hyviksi teidän aikasi pois ja hello tuntikausia cramming ennen suurta tentti.

Kuka muu kokee pre-homeroom-pelot? Millie Bobby Brown. 13-vuotias Stranger Things tähti on, kyllä, opiskelija, ja antoi meille vilauksen siitä, miten hän kokee palaavan kouluun uuteen Converse-mainokseen. “Ensimmäisen päivän tuntuu” leimalla Bobby Brown tekee sarjan sassy AF poseja, kun hän astuu luokkahuoneeseen ja merkitsee hänen alueelleen.

Luonnollisesti hän näyttää vaikuttavan ja hilpeän tunteen. “Päivä voi olla arvaamaton”, hän sanoo, siirtyessään potkaamaan jalkojaan – Chuck Taylor All Starin Velvet High -kengät (65 dollaria, converse.com) kuinka hermostunut hän voi saada. Loppujen lopuksi teini-ikäinen näyttelijä on valmis ja valmis tervehtimään uudelle vuodelle, joka on käytetty hänen kirjoihinsa. “Ensimmäinen päivä tuntuu. Tuo se “, hän sanoo.

RELATED: I Wore Like Kendall Jenner viikolle (Fanny Pack ja kaikki)

Instagramissa Conversein ihmiset veivät myös videonsa hauskoihin muistoihin, koska se on 2017 ja se on mitä ihmiset tekevät.

Kun vain … ei voi … edes … ainakin olet tuoreissa Chucksissa. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Jälki, jonka Converse (@converse) jakaa

Kiinnitä uusi Chuck Taylor Velvet tänä vuonna. Tarkista ne osoitteesta Converse.com. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Jälki, jonka Converse (@converse) jakaa

�� (cc: @milliebobbybrown) #ForeverChuck #FirstDayFeels

Jälki, jonka Converse (@converse) jakaa

UUTISET: Millie Bobby Brownin uusi Twitter-tili on 100% positiivisuus

Katso koko mainos edellä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 32

map