Millie Bobby Brown on kasvanut ja upea Stranger Thingsin punaisella matolla – Katso, miten hän on muuttunut kauden jälkeen

Hänellä voi olla sirinä leikkaus, kun hän soittaa vohveli-rakastavia yksitoista Stranger Things, mutta show’s Season 2 -esityksen ensi-iltana torstai-iltana Millie Bobby Brown päätti laittaa uudet pitkät hiukset täydelle näytölle.

13-vuotias näyttelijä osallistui tapahtumaan, joka näytti positiivisesti kasvaneet tyylikkäillä hiuksilla ja tyylikkäässä mustassa mekossa, joka osoitti A-tason muotitehokkuutensa. Se oli vasta puolitoista vuotta sitten Stranger Things alun perin ensi-iltana Netflixissä, mutta näyttelijä näyttää tuolloin kypsyneen huomattavasti.

Alkuperäisessä ensi-iltana näyttelijä – joka oli huomattavasti lyhyempi aikaisemmin – oli prinsessa kaltainen valkoinen mekko, jossa oli kultaisia ​​ja valkoisia tennarit. Tällä kertaa Brown kuitenkin näytti tyyliin selvästi enemmän aikuisia.

TK
Getty (2)

Ruskea näyttää melko innostuneelta myös muotista. Hän kertoi Tyylissä marraskuussa antamassaan numerossa, kuinka hän vetoaa vaatteisiinsa, joita hän käyttää ammattimaisissa esiintymisissä, ja se on melko hieno prosessi.

RELATED: 9 helppoa muotivihjeitä varastamme Muukalainen asiatStar Millie Bobby Brown

“Kaikki, mitä pidän, on mentävä läpi jokaisen tiimini ihmisen”, hän sanoi. “Minun täytyy mennä läpi äitini ensin.” Jos hän hyväksyy, se tulee minun agentteihini, ja sitten tietysti viimeinen pysäkki on minun isä – ja jos hän ei pidä siitä, niin en päästä häntä. Se on niin yksinkertaista.

Sanomme, että valintaprosessi maksaa suurta aikaa. Tärkein tyyli kohdistaa Eleven tähän!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 63

map