Miley Cyrus voisi läpäistä uimapuku-mallin tässä urheilullisessa valkoisessa bikinissa

Unohda Malibu: Miley Cyrus on vaihtanut Kalifornian rakkauttaan toiselle rannikolle, päättäen viettää laadukasta aikaa lippua Liam Hemsworthin kanssa Down Underin kanssa. Hän aloitti päivänsä vaaleanpunaisella kukka-peitolla ja denim-leikkauksella, mutta pop-tähti siirtyi myöhemmin urheilulliseen valkoiseen Tee Ink -bikiniin (ostoksia samankaltaisista tyyleistä täällä), joka antoi muistutuksen siitä, kuinka urheilullinen Cyrus todella on.

Kuva näyttää jotain irti Baywatch, tai kohtaus yhdestä idyllisestä musiikkivideosta. nähdä?

Miley Cyrus
Media-tila / Splash-uutiset

Viime viikolla Cyrus ja Hemsworth nauttivat Australian kuuma-kuuma kesä sää. Hänellä oli farkkuja, joissa oli rintaliivit ja vastaavat lisävarusteet. Myöhemmin hän meni Instagramiin toivotakseen Hemsworthin onnellista 28-vuotisjuhlaa Instagramilla ja tämän suloisen viestin kanssa: “Oon onnellinen syntymäpäivä ystävälleni koko planeetalle!”

Hemsworthin vanhempi veli Chris Hemsworth avasi äskettäin myös tulevaisen siskonsa ja mitä hän rakastaa hänestä. “Odotan vain, että hän laittaisi esityksen, vyön muutamia kappaleita, mutta hän ei koskaan”, Hemsworth sanoi. “Vaadin johdonmukaisesti:” Milloin suorituskyky tulee? ” Mutta ei, hän on hauskaa. “

Joten mitä seuraava on Cyrus? Hän odottaa liittyvän Elton Johnin lavalle vuoden 2018 Grammys-konsertissa, jossa hän saa presidentin Merit -palkinnon.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 45

map