Miley Cyrus saa naisen Paperin kansilehdestä hyvän syyn vuoksi

Miley Cyrus on ollut valokeilassa jo jonkin aikaa, ja nyt 22-vuotias käyttää hänen maineensa hyvän syyn edistämiseksi. Cyrus on uusin julkkis armosta kansiin Paperi lehden sans vaatteita (muista Kim Kardashian?) ja laulaja istui lehden kanssa keskustelemaan kahdesta aiheesta, jotka ovat hänen tärkeämpiä vegaani ja hänen uusi hyväntekeväisyysjärjestö, Happy Hippie Foundation. 

Cyrusista tuli vegaani noin vuosi sitten, kun hänen koiransa, Floyd, joutui kojootti, ja hän päätti luopua eläintuotteista kokonaan. Jokainen, joka kieltäytyy ilmaisemasta mielipiteitään, tähti on edes vienyt Instagramia jakamaan kasvipohjaisia ​​aterioitaan, lähettämällä kuvia ja kuvatekstejä, kuten: “Niin monet hyvät kasvit / hedelmät / vihannekset syödä sinua ei ole gottttta syödä kuollutta eläimet!” (alla). 

LA: n kasvissyöjä ylellinen elämä … Niin monet hyvät kasvit / hedelmät / vihannekset syödä sinua ei ole gottttta syö kuolleita eläimiä! Kaikki, mikä menee minun kehoni on aliiiiivvvve! Haluan elää elossa! Rakasta tätä elämää!

Miley Cyrusin (@mileycyrus) kuva lähetetty

Eläinten oikeudet eivät ole ainoa kysymys, johon Miley puhuu – laulaja pyrkii myös selvittämään LGBT-nuorten ahdinkoa Happy Hippiesäätiön kautta. “Emme voi pitää näitä lapsia liian myöhään,” hän sanoo lehdessä. Päätä papermag.com-sivustolle lukea hänen koko profiili ja nähdä provosoivia kuvia.

SAMANKALTAISET Beyoncé avaa ylös ruokavaliosta, joka pitää hänet etsivänä #Flawless

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 21

map