Miley Cyrus Flaunts hänen Amazing Abs aikana vaellukselle Liam Hemsworth

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth tuovat mukanaan romantiikkaa ja uskomattomia rantapisteitä suurille ulkona kun sää lämmittää.

Nuoret rakastavat linnut, jotka ovat äskettäin kuulleet huhuissaan, jotka ympäröivät siviilisäädynsä salaperäisen Instagram-postin jälkeen, näyttivät lyötyjen keskenään, kun he nauttivat torstaina Los Angelessa vauhdilla heidän rakastetuilla pooches Mary Jane ja Dora.

Ja kun kauniit maisemat olivat täydellinen taustalla onnellisen pariskunnan ulkona retkelle, kun he ihastuivat auringossa, emme voi auttaa, mutta oletamme, että Miley oli Liamin jakamatonta huomiota, kun “Wrecking Ball” -laulusääntäjä pidti viileänä LA-lämpöä wowing punaisella, ab-baring urheilullinen erottaa.

TK
LESE / AKM-GSI

24-vuotiaan kadehteluun vaikuttava vatsavaimo oli täynnä näyttöä pienessä punaisessa urheilujalkineessa, jonka hän yhdistää kultakerroksen kerroksiin, amerikkalaiseen vaatetukseen ja harmaan sneakersin punaisiin ja valkoisiin shortseihin. Tähti karkasi harjoitusyhdistelmänsä korkealla ratsastuksella ja pyöreillä aurinkotuomilla, ja pisti musta takin kun hän hioutti häränsä.

TK
LESE / AKM-GSI

Hänen Aussie-rahoituksensa menivät myös rentoon pariisnäyttelyyn, valkoisen t-paidan, musta-shortsit, oliivinvihreät potkut ja musta aurinkolasit, kun hän vietti päivän rakkaudellaan.

RELATED: Miley Cyrus äiti ja sisar puhuu morsiuspuvut ja että “Secret Wedding” Instagram

Voisiko tämä kuva-täydellinen pari saada minkä tahansa kortin?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 70

map