Ei ole mikään salaisuus, että Miley Cyrus noin “Malibu” on kilometrin päässä hänen twerking, kielen-wagging bangerz hänestä vain neljä vuotta sitten. Ja tähtien äidillä, Trishillä ja sisarella, Brandi, on ideoita lauluntekijän uudesta ahdesta.

Edistää parin uutta Bravo-sarjaa Cyrus Vs. Cyrus: Design ja Conquer haastattelussa E! Uutiset, Brandi paljasti, että entisen Disney alumin prioriteetit ovat muuttuneet dramaattisesti viime vuosina. “Jotain, mistä todella kunnioitan Mileystä, on se, että hän todella tietää, mikä on tärkeää ja mikä on tärkeätä”, hän sanoi. “Ja se ei tarkoita sitä, että ylipelastuisi itseäsi ja olisi enää kiertueella koko vuoden.”

Nuoren tähtäyksen “merkityksellisyydestä” Brandi mainitsi “Wrecking Ballin” hitmakerin keskittymisen perheeseen, fiancé Liam Hemsworthiin ja “tekemään musiikkia, jota hän todella rakastaa” tyytyväisinä. “Mielestäni tämä on jotain, joka tulee iän myötä, kun ymmärrät sen ja hän on siellä, ja siksi olen sitä mieltä, että hän on niin onnellinen”, hän sanoi.

VIDEO: 10 Times Miley Cyrus ja Liam Hemsworth todistettu Rakkaus on todellista 

Miley äiti, Tish, soitti myös, myöntäen, että hän “ei voi olla enemmän obsessed” tyttärensä Australian beau ja on nauttinut katsomassa hänen tyttärensä musiikki kehittyvät vuosien varrella. “Mielestäni Miley on niin todellinen ja jokainen vaihe, jonka näet hänet on todella elämän vaihe, jossa hän on”, hän kertoi uutislähteelle. “Hän on niin upeassa paikassa, niin onnellinen, ja uskon, että musiikki todella kuvastaa sitä.”

Liittynyt: Like Your Dream Poikaystävä, Liam Hemsworth oli siellä Miley’s Tear-Jerking Performance

Jos unenomainen balladi “Malibu” on jotain menevää, olemme enemmän innoissaan kuin koskaan uudesta näytteestä pop-tähdellä uudesta äänestä tulevassa albumissamme.