Brangelina, Jenna Dewan ja Channing Tatum sekä Jennifer Garner ja Ben Affleck menettämässä vuosikymmenessä on vaikea sallia tunteiden sijoittamista mihinkään julkkispariksi. Siinä sanotaan, että meillä olisi sellainen, josta voimme olla varmoja vedonlyönnistä: Ashton Kutcher ja Mila Kunis.

Entinen Se 70-luvun Show tähtien tähdet tunsivat toistensa vuosia (ei, vuosikymmeniä), ennenkuin kaikki koskaan muuttui romanttiseksi heidän keskenään. Mutta kun se tapahtui, heidän tarinansa heijastelivat suuresti romanttisia komedioita, joihin he olivat tähdäneet.

Zoe Saldana Star on Walk of Fame Ceremony
Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Kutcher, eronnut avioerosta Demi Mooresta, ja Mila, joka nauttii yksinäisyydestä vuosina hänen jakautumisensa pitkäaikaisesta poikaystävästä Macaulay Culkinista, yksinkertaisesti “koukkautui”, kun asiat olivat monimutkaisia.

“Tein elokuvan nimeltä Ystävät hyötyineen. Hän teki elokuvan, joka oli hyvin samankaltainen nimeltään Ilman ehtoja. Elimme elokuvamme, “näyttelijä kertoi mitä vittuu podcast-isäntä Marc Maron. “Olimme aivan kuten, liitymme vain yhteen, pidämme hauskaa, olemme molemmat yksimielisiä, me luotamme toisiinmme, kaikki on hienoa.”

Tietenkin, kuten heidän elokuvissaan, joku (Mila) päätyi kehittymään tunteita.

“Olin kuin, tiedät mitä minä itse asiassa välitä sinusta. En halua sotkea mitään, joten aion vain kävellä, ennen kuin siitä tulee liikaa “, Kunis selitti.” Ja hän oli kuin “Saan sen.” Ja seuraavana päivänä hän ilmestyi kotiini ja hän oli kuin “Lähde kanssani” ja sanoin OK. “

RELATED: Mila Kunis myöntää, että hän “F-ked ylös” hänen Breakup kanssa Macaulay Culkin

Marc ja Milan pitkäkestoisessa keskustelussa pari myös koskettivat Kutcherin avioliiton Demi Mooren kanssa spekulaatiota – kuinka laillista heidän suhteensa todella oli. Moore oli 40-vuotiailla, kun he nauttivat, kun taas Kutcher oli myöhään 20-vuotiaillaan, mikä sai monet tuntemaan, että heidän 8-vuotisen avioliitonsa saavutti vain pinta-alan.

los Angeles Premiere of 'No Strings Attached' - Red Carpet
Christian JENTZ / Getty Images

“Heillä oli normaali, todellinen suhde”, Mila vahvisti. “Heillä oli kolme lasta, joita he olivat kasvattaneet”, hän selitti Mooreen kolmelle lapselle, jossa oli entinen aviomies Bruce Willis: Rumer, 29, Scout, 27 ja Tallulah, 24. “Se oli normaali elämä. mutta hän rakasti niitä lapsia “, hän sanoi ja huomasi, että hänellä on vielä suhde Moorin lasten kanssa.

Nykyään Mila ja Ashton ovat onnellisina (ja yksityisesti) nostavat kaksi omaa lastaan: Wyatt Isabelle, 3 ja Dimitri Portwood, 20 kuukautta.

Onnellinen loppu, samoin kuin heidän elokuvilleen.