Mila Kunis tarkistaa mustan ja valkoisen raidallisen äitiystyypin, kun hän on L.A.

Mila Kunis on saanut raidat (ja sitten jotkut) viimeisimmällä raskaudellaan. Keskiviikkona vauhdikas äitiystyyppinen kuningatar lähti käymään Los Angelesissa toimimista samalla, kun houkuttelivat tuttua ulkoasua: mustat ja valkoiset raidat.

33-vuotias, joka on raskaana toisen puolisonsa kanssa aviomies Ashton Kutcherin kanssa, pukeutui mustavalkoiseen raidoituun midi-pukeutumiseen, joka halasi kasvavaan vauvakupuunsa kaikilla oikeilla paikoilla. Pitkähihainen Henley-mekko oli kaula-aukko ja polvipituinen helma ja Kunis varusteli kappaletta herkkää kaulakorua ja klassista vihreää ja valkoista Adidaksen kenkiä.

Bad Moms tähti ja tosielämä äiti 1-vuotiaalle tytär Wyatt näytti tuoretta edessä rento retki ja jätti hänen aaltoilevat ruskeat säikeet alas ja hieman tousled.

Heinäkuussa Kunis puhui avoimesti toisesta raskaudestaan Viihde tänä iltana a Bad Moms seulonta. “Unohdin kuinka pitkälle olen ollut tänään, ja mielestäni ensimmäisessä, olet niin rakastettu ensimmäisellä kokemuksella, että tarkkailin jatkuvasti sovellusta:” Mikä hedelmäkoko on vauva? Onko rypäleen tai rypäleen koko? avokado? “hän sanoi. “Nyt olen kuin” Odota, kuinka pitkälle olen minä? Olet kiireinen juoksu toisen jälkeen ja työskentelee kokopäiväisesti. “

KUVAT: Mila Kunin Chic äitiystyyli

Jatka hyvää työtä, Mila!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 36 =

map