Mila Kunis sai vain suurimman toimivan kunnian vuonna 2018

Mila Kunis ei ollut yksi tähdistä, joka sai palkinnon viime viikon Golden Globes -tapahtumissa, mutta hän ampuu vuotta erilainen arvostettu kunnia. Tiistaina näyttelijä ja kaksi äitiä ansaitsivat 2018 Nainen -vuosi -palkinnon Hasty Pudding Theatricals, Yhdysvaltain vanhin teatterijärjestö Yhdysvalloissa.

Kunis sai ryhmän suurimman kunnian, joka on annettu esiintyjille, jotka ovat tehneet kestävää ja vaikuttavaa panosta viihdealan maailmaan. Aiemmin voittajina ovat Meryl Streep, Debbie Reynolds, Julia Roberts, Scarlett Johansson ja Octavia Spencer.

TK
Matt Winkelmeyer / Getty Images

“Emme voineet olla kovin innoissamme antaa Mila Kunisille naisen vuoden palkinnon! Olemme seuranneet häntä sekä suurella että pienellä näytöksellä, koska olimme nuoria, ja emme voi odottaa juhlimasta hänen saavutuksiaan todella ainutlaatuisella ja mieleenpainuvalla tavalla “, Hasty Pudding theatricals co-tuottaja Annie McCreery sanoi lausunnossaan.

RELATED: Mila Kunis ja Ashton Kutcher näyttävät uusivuosia Red Carpetilta

Hyväksyessään kunnia, Kunis johtaa paratiisi Cambridgen Massissa 25. tammikuuta ennen kuin hän istuu talon julkisessa juhlavuosissa. Kun hän selviytyy pilkasta, Kunis saa kunnia Farkas Hallissa Harvardin aukiolla klo 16.00. Esityksen jälkeen Kunis isännöi lehdistötilaisuutta, joka on live-streamed sosiaalisessa mediassa.

Onnea, Mila!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 37

map