Mila Kunis kattaa kasvavan Baby Bumpin mukavilla haalareilla

Mila Kunis pohti sivua Olivia Wilden äitiystyyppisestä oppaasta. 33-vuotias näyttelijä oli eilen ajautumassa aamiaiseen, ja hänen mukava ja tyylikäs asu oli melko samanlainen kuin yhtye, jonka Wilde käytti muutaman viikonlopun sitten.

Kunis, joka odottaa toisen lapsensa aviomiehensä Ashton Kutcherin kanssa, päätyi pukeutumaan söpöihin denim Current / Elliott-haalareihin, jotka peittävät hänen kasvavan vatsaansa. Hän muotoili housuja, joissa oli mustat säiliön yläosat, valkoiset espadrille-lenkkarit ja mustat aurinkolasit. Kunis näytti tyylikkäältä, mutta mukavalta, pukeutuneenaan tumman karvansa olkapäät.

Entinen Se 70-luvun Show tähti ja hänen 38-vuotiaan aviomiehensä ovat pitäneet seksiä ja pienen kavereidensa nimeä, mutta Kutcher läpäisi pavut tällä viikolla, kun hän ilmestyi TÄNÄÄN show. Puhuessaan isäntänsä Savannah Guthrien kanssa Kutcher selitti, että heidän 2-vuotiaan tyttärensä, Wyatt, korostaa Kunisin vatsassa ja sanoo: “Vauvan veli!” Se oli varmasti söpö sukupuoli paljastaa, vaikka se olisi tahaton!

RELATED: Mila Kunis ja Ashton Kutcherin 2-vuotiaan tytär on kolmikielinen – mutta hänen suosikki sana on kirous

Kutcher-Kunis-perhe on liian makea, emmekä voi odottaa kolmesta neljästä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 45

map