Miksi Wendy Williams kutsuu Meghan Markle “Random Princess”?

Wendy Williams lähti viikolla, joka palvelee tavallista teetä, mutta Meghan Marklen varjossa.

Kauan ennen puvut tähti julkistettiin hänen suhteensa Prinssi Harry, hän haastoi keikalla Wendy Williams Show, isäntä väitti perjantaina. Ja Williams ajautui Marklen sovellusyritykselle hänen allekirjoituksensa puolella.

Puheenäyttelyssä isäntänä keskusteltiin AnnaLynne McCordin kanssa, joka työskenteli Marklen kanssa kun kuninkaallinen näyttelijä 90210 vuonna 2008, Williams sanoi, “Hän on melko menneisyydessä.”

“Hän hakeutui myös töihin täällä”, hän jatkoi ja kutsui sitten “satunnainen prinsessa”.

Tämä on vasta viimeinen aika, jolloin Williams on heittänyt jonkin verran varjoa Marklen askelen rojalteihin, jopa kutsumalla hänen edellisen keikkansa Ota tai jätä malli. “Arvostan Meghan Marklen hälinää ja kunnioitan häntä”, hän sanoi joulukuussa 2017. “Hän on kuitenkin hieman villi kortti, tiedäthän, koska hän menee olemasta Ota tai jätä tyttö, joten tämä on tyttö, joka etsii peliä. “

“Ja muistakaa täällä Wendyssä”, Williams jatkoi. “Hän tuli tänne Wendyyn selvittämään, mitä hän voisi tehdä täällä. Hän on ollut täällä, hän on ollut rakennuksessamme, meillä on DNA. “

Williamsin joulukuun kommenttien jälkeen sosiaalisen median käyttäjät räjäyttivät talk-show-isäntänsä ranteensa puolesta.

On erittäin epäilyttävää, että Markle vastaa, ja olisi vaikea syyttää häntä, jos hän ei edes peittänyt sitä. Entinen näyttelijä on yksi lukemattomista tähdistä, jotka ovat hakeneet tai ottaneet erilaisia ​​työpaikkoja ennen menestystä ja mainetta.

Varjosta syrjään, Markle valmistautuu hänen isoin kävelyynsa käytävän viereen Pyhän Yrjön kappelissa Windsor Castleissa toukokuussa. Vaikka hänen entinen johtava rooli puvut on takanaan, on turvallista olettaa, että hän tekee tällä hetkellä hienosti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 73 =

map