Miksi Tilda Swinton suosikki seerumi on sen arvoinen 260 dollarin hintalappu

Tilda Swintonin lisäksi rockin ‘pixie ja rohkea tyyli tunnetaan siitä, että hänellä on virheetön posliini-iho.

Yksi 54-vuotiaan ikuisen hehkun takana olevista salaisuuksista on Själin Bio-regeneratif Serum (260 dollaria, sjalskincare.com). “Viime kesänä, kun kuuntelen kuumaa ja kuivaa paikkaa, käytin tätä, ja se teki kaiken eron”, hän paljastaa toukokuussa julkaisemassaan lehdessä, joka on saatavilla lehtikioskeilla nyt ja digitaalisesti ladattavaksi.

RELATED: Kuinka Debra Messing pese kasvonsa? Sinulla on tietoa

Joten, mikä tekee tästä seerumista arvokkaaksi? No, paitsi ilmastoystävällinen kosteus, se vähentää punoitusta, kun taas ilta ja kirkastava ihon sävy voimakkaalla C-vitamiiniseoksella on myös koko nuoruuden näkökulma. Sen peptiditekniikka lisää kollageenin tuotantoa, minimoi hienoja viivoja ja ryppyjä nuorempaan, joustavampaan ulkonäköön.

Mikä on vieläkin viileämpi, on se, että Själ syöttää kaavojaan jalokiviä kuten ametistit, rubiinit, safiirit ja jopa timantit, joiden sanotaan korjaavan ihoa ja stimuloivat verenkiertoa. Plus, jos Swinton käyttää sitä, sinä tietää se on hyvä.

Tilda Swinton Sjal Product - Embed
Kohteliaisuus

Jos haluat lisätietoja, ota vastaan ​​toukokuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeille ja digitaalinen lataus nyt.

KUVAT: 10 ihmemaskeja, jotka täysin muuttavat ihoa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 24 =

map