Miksi tarvitset Laura Mercierin Candleglow-säätiön elämässäsi?

Kuinka rakastan Laura Mercier Candleglow -säätiötä? Annan minun laskea tapoja. Ihoni on erittäin temperamenttinen ja minä puhkaan kuin olen vielä 15, joten jotta luodaan (luetaan: täysin fake) hämmästyttävän loistava iho, minun olisi tehtävä tämä monimutkainen rituaali, päätä kaikki pois valoa heijastavalla jauheella. Toki se toimi hyvin, mutta en voinut olla vaan ihmetellä, onko monilla kerroksilla vaikutusta ihon käyttäytymiseen. Spoilerihälytys: He olivat, ja minun tarvitsi soittaa asioita takaisin suurella tavalla. Aivan kuin kohtalo, Laura Mercierin Candleglow Soft Luminous -säätiö (48 dollaria, nordstrom.com) ylitti työpöydän, enkä halua päästä itseni tänne, mutta mielestäni olen löytänyt yhden.

RELATED: Japanilainen säätiö, joka antaa sinulle täydellisen ei meikkiä

Olen jatkuvasti valehtelemassa, että aina näyttäisin paremmilta alemman valon asetuksissa, johon poikaystäväni on jatkuvasti, sulje, mutta se on osittain totta. Jokainen vain näyttää paremmalta kynttilänvalon verhon alla – ihosi näyttää lämpimältä, ja kaikki tuntuu hieman pehmeältä. Laura Mercier otti tämän konseptin ja pullotti sen käyttämällä superhienoa helmi kiiltoa peilaamaan vaikutuksen. Aluksi olin epäileväinen shimmer-infuusioon perustuvassa ajatuksessa, mutta viimeistely on hienovaraista, ja se suuntautuu kohti terveellistä hehkua kuin glitter-ylikuormitusta. Kaava on erittäin kevyt ja nestemäinen, joten voit tehdä yhden tai kaksi pumppua puhtaaseen rakenteeseen ja rakentaa sitä hitaasti. Henkilökohtaisesti aloitan yhdellä kerroksella ja toimistan ylimääräistä tuotetta tietyillä alueilla, jotka tarvitsevat lisää kattavuutta vähän. Ehkäpä puhdistetun veden infuusion vuoksi ihoni on todella rauhoittunut satunnaisesta temperamentista, joten se ei varmasti ole vaikea saada runollista. Rakastan sinua, Candleglow Foundation. Rakastan sinua päivittäisen hiljaisimman tarpeen tasolle, auringon ja kynttilän valossa – molemmat näyttävät loistava in, FYI.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 16

map