Miksi sinun pitäisi seurata kävelyä pääosissa Joseph Gordon-Levitt

On aika päästä elokuvaan … visuaalisella tavalla. Ota matka ylös 110 tarinoita ja 1 362 jalkaa World Trade Centerin päähän, jotta voisit elää Philippe Petitin tunnetusta köysiradasta 1974, jolloin ranskalainen ilmaliikenne murtautui rakennuksiin ennen kuin ne olivat virallisesti auki, ja heittänyt heidän välilleen. Kävely, ulos perjantaina 2. lokakuuta seuraa tosi tarinaa Petit, jota soittivat Joseph Gordon-Levitt, joka pyrki täydentämään hänen suurimman vallankaappauksensa ja erittäin hilpeästi ja hyödyllisiksi yhteistyökumppaneiksi, joita hän otti matkalla auttaakseen häntä saavuttamaan unelmansa.

Johtaja Robert Zemeckis Cast Away, Forrest Gump, ja Paluu tulevaisuuteen tunnetuin ensi-iltansa debytoi elokuvan Jaeger-LeCoultre- ja Fiji Waterin sponsoroidussa ensi-iltana New Yorkin elokuvajuhlilla New Yorkin elokuvajuhlilla viikonloppuna yhdessä hänen valokuvistaan, Gordon-Levittin, Charlotte Le Bonin, Steve Valententin, James Badge Dalin ja Ben Schwartzin kanssa. Osallistuimme, ja se oli ihanteellinen tapa aloittaa tällainen New Yorkin tarina. Kävely kaappaa sen olemuksen, joka tuli untaan Amerikassa ja vielä tärkeämmäksi, tarjoaa nostalgisen katsomuksen Twin Towersin voimasta. Tässä elokuvassa ne ovat itse merkkejä. Kuulimme kuumuutta, kun tornit tulivat ensimmäistä kertaa esiin ja naarmuivat elokuvan lopussa, kun kamera kääntyy ulos edeltävälle 9/11-alemmalle Manhattan-horisontille. Se oli melko henkistä.

vanukas Le Bon and Joseph Gordon-Levitt
Robin Marchant / Getty Kuvat

Liittyvät sanat: Joseph Gordon-Levitt Will Guest Star Mindy-projekti

Tornin näkyvyys on ylivoimaista, ja elokuvassa on jännittävää katsoa sitä. Elokuva on jo lauennut sen visuaalisista tehosteista, osittain rakastetuista Twin Towersista ja osittain sellaisen realistisen syvyyden luomisesta “The Walk” -näyttämölle, että tuntuu kuin olet oikeassa Petitin rinnalla, kun hän ottaa yhden jalan pois rakennuksesta ja laittaa sen huonosti kireille kaapeleille. Itse asiassa se tuntuu niin todelliselta, että ilmoitetaan, että ihmiset saavat huimausta teattereissa vain katsomasta sitä. Se on yksi niistä elokuvista, joita sinun täytyy nähdä teattereissa – 3D ja Imax maksimoivat kokemuksen voimakkuuden. Näimme sen 3D: ssä ja lähdimme teatterista ajattelemaan wow.

Vuonna 2008 dokumentti samasta korkeajohdosta, Man on Wire, Petit sanoi, “elämä olisi elettävä reunalla.” Kävely ottaa idean seuraavalle tasolle. Vaikka et voi koskaan käydä korkealla langalla kuin tämä ranskalainen, tämä elokuva muistuttaa seuraamaan unelmasi ja uskoa elämän mahdollisuuksiin. Petitin perintö, kuten on osoitettu elokuvassa, on se, että joskus kaikki, mitä se tarvitsee elävän tuntemiseen, on askel uudessa suunnassa.

Katso traileri Kävely alla.

 

 

RELATED: Katso Joseph Gordon-Levvitt laulaa Rihanna Barbershop-kvartetissa Jimmy Fallonin kanssa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 50

map