Miksi sinun pitäisi saada kemikaalinen kuorinta tässä kuussa

Jos olet jo luopunut uudenvuoden resoluutiosta lyödäksesi kuntosalia uskonnollisemmaksi (syyllistynyt syytetyksi ja viisi päivää sinä päivänä), voit silti laskea parantavan ihosi tilaa luettelossa, ja juuri nyt on prime aika tehdä se. Renée Rouleaun julkkisesthetician mukaan tammikuussa on täydellinen kuukausi kaikista 12: stä saadakseen kemiallisen kuorintakäsittelyn, jos olet innokas torjumaan samanaikaisesti epätasaista sävyä ja potkaista 2016 hehkuvaan alkuun. “Tammikuu on kuukausi, jolloin näet ihosi todellisen pigmentaation ja kuinka syvä värimuutos on, koska olet muutamia kuukausia auringosta ja jokin kesällä aikaansaatu pigmentti on haalistunut”, hän selittää. “Lämpö on todellinen ongelma melaniinisolujen laukaisemiseen ja ihon ärsyttämiseen, joten ajatus on, että kun olet vähemmän auringossa ja lämpössä, ihosi on vähemmän tulehtunut eikä sinun tarvitse jatkaa pigmentaatiota kuorella on suunniteltu vähentämään. “

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kemiallisen kuoren saamisesta

Tietenkin haluat puhua ammattilaiselle punnitsemaan vaihtoehtoja niin pitkälle kuin millainen kuori pääsee – tarkistaa kattava opas, jossa esitetään kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää hoidosta – ja sen jälkeen kosteuttaa uskonnollisesti ja vastustaa halu on istua pitkään saunassa tai höyrysaunassa. Jos kemikaalikuoren ajattelu on pelottava, mutta silti haluaisit saavuttaa samanlaisen lopputuloksen, etsiä lievempi kotona kaava. Olemme pakkomielle Rouleaun omasta Triple Berry Smoothing Peelistä ($ 87; reneerouleau.com) sekä Caudalie Glycolic Peelistä ($ 39; nordstrom.com).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 28

map