Miksi sinun pitäisi saada hiustenkuivaaja positiivisilla ja negatiivisilla ioneilla

Nyt olet luultavasti kuullut ioniset hiustenkuivaajat ja niiden monet edut. Jos et (tai jos sinulla on jo yksi ja ovat vielä miettimässä, mitä se tekee), voimme saada sinut nopeuttamaan.

Ilman tuloa liian tieteelliset, ioniset hiustenkuivaajat tuottavat negatiivisia ioneja (positiivisten sijasta), jotka hajottavat vesimolekyylejä kuiville hiuksille nopeammin kuin useimmat perinteiset versiot. Toinen ammattilainen, jolla on negatiivisia ioneja, on se, että ne tiivistävät kynsinaalin leikkaamaan karkea ja pehmeästi ylhäältä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa unelmaksi kenelle tahansa, jolla on paksut, epäluuloiset kynnet (ja se on), se saattaa jättää paljon haluttua niille, jotka haluavat pumpata äänenvoimakkuutta. Anna ionikytkin, a peli muuttuu jonka avulla voit saavuttaa kummankin maailman parhaimmat.

RELATED: Miksi me olemme jo pakotettuja Harry Joshin uuden kaartureiden kanssa?

Emme pääse liian syvälle rakkaussuhteisiimme Harry Joshin Pro Dryer 2000: n (240 dollaria, dermstore.com) kanssa, mutta tämä helmi yhdessä muiden markkinoiden kanssa, mukaan lukien Fromm Zero7 Air Lightweight Dryer (190 dollaria, amazon). com) ja Sedu Revolution Pro Tourmaline Ionic 4000i (200 dollaria, folica.com), antavat sekä positiivisia että negatiivisia ioneja. Kytkimen kääntöpuolella voit sammuttaa negatiiviset ioneja ja korvata ne positiivisilla, jotka avaavat leikkauksen, jos olet kaipaa irti ja kehoa (mikä on välttämätöntä hienommille hiustyypeille). Tai voit tarttua kielteiseen asemaan niinä päivinä, kun olet tyylikkään tyylin jälkeen.

LIITTYVÄ VIDEO: Miksi toimituksemme on peitetty Oriben Superfine Hairsprayilla

KUVAT: Vuoden 2015 parhaat hiustyylit

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 85

map