Miksi Sarah Gadonin Makeout-istunto Jamie Dornanin kanssa ei mennyt hyvin

Muutamaa viikkoa maaliskuussa julkaisemamme lehtemme jälkeen osallistuimme illalliseen New York Cityyn Jaeger-LeCoultren Madison Avenue lippulaivan avaamisesta ja juoksi yhteen tähtiin, jotka esittivät kevään muodinaiheemme Sarah Gadonille. Sivustollamme Giorgio Armani Beautyin uudet kasvot mallivat tämän kauden makeita sävyjä, kuten bluesia, vihreitä ja purppuja, kuten täällä nähdään. Mutta kun näimme hänet, hänen ulkoasunsa oli riisuttu, lukuun ottamatta marjahuulia. “Luulen, että siellä on jotain niin rikas”, hän kertoi meille ja meni poseeraamaan hänen kaverinsa suurlähettilään Clive Owenin kanssa.

030515-Jaeger-le-coultre-dinner.jpg
Sam Deitch / BFAnyc.com

Kun hän palasi hymyillen Owenin ensimmäistä kertaa tapaamisen jälkeen, hän käänsi huomionsa selittämään hänen uusimpia projektejaan – hänellä on kolme elokuvaa, jotka johtuvat tänä vuonna: Tytär kuningas, Royal Night Out, ja Louis Draxin yhdeksäs elämä. Hänen tähtien kanssa Aaron Paul ja Jamie Dornan jälkimmäisessä, jännittäjä lyö teatterit tänä syksynä. “Minä olen maailman onneksi nainen, luulisit”, hän sanoi.

RELATED: Kuka on Viisikymmentä harmaan sävyä Star Jamie Dornanin vaimo?

Kyllä, ajattelemme. Ja niin oli se unelma, joka toteutui näiden kahden kanssa? “He ovat molemmat hyvin erilaisia”, hän sanoi. “Minä rakastin Breaking Bad koska Aaron on niin uskomaton ja Jamie on luultavasti suurin elokuvantähde maailmassa juuri nyt Viisikymmentä harmaan sävyä. Aaron soittaa mieheni, ja Jamie soittaa lääkäriä ja rakastajaa elokuvassa. “

Paavali asui hänen hienolla maineella äärimmäisen hienosti. “Hän on niin mukava, että kun siellä oli kohtaus, jossa hänen oli tarkoitus huutaa ja taputtaa minut, hän ei voinut tehdä sitä”, hän selitti. “Koska kohtauksessa ei ole ääniä, koska se on flashback, hän vain alkoi huutaa mukavia asioita. Hän oli kuin: “Luulen, että sinulla on todella pieniä jalkoja! Ja mukava hymy! Ja hiuksesi on vaalea! Ja sinä olet hieno henkilö! “Näin Aaron huutaa. Kauniit huudot. “

031716-sarah-Gadon-embed.jpg
Maurizio Bavutti

Asiat eivät menneet yhtä hyvin hänen ruudulla näkyvään “rakastajaansa”. “Ensimmäinen päivä, jona meillä oli aina intiimi kohtaus, tulin alas strep-kurkulla, joten olin niin sairas”, Gadon sanoi. “Meidän oli suuteltava toisiamme, ja olin hermostunut, koska ajattelin,” aion saada hänet sairastuksi! Tämä on niin epäammattimaista minulle! Hän aikoo ajatella, että olen sairaana tyttö, joka tulee töihin sairaaksi ja saa kaikki sairas! ” Olin niin huolissani – lääkäri tuli jopa asettamaan. Mutta heti kun tulin sinne, joku kertoi minulle, että Jamie oli vatsavaiva. Niinpä ensimmäistä kertaa suutelimme toisiamme, hänellä oli vatsakipu ja minulla oli strep-kurkku, joten se oli todella inhottavaa bakteerien vaihtamista. “Ehkä oli koominen helpotus?

KUVAT: Me vain omistamme sen: Tässä ovat kuvia Jamie Dornanista, jotka katsovat Hot

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map