Miksi Ryan Reynolds sanoi, Blake Lively on “Luultavasti arkistointi avioero papereita”, kun hän on poissa

Ryan Reynolds, mies. Mikä jokeri.

Blake Lively varmasti tietää tämän ensikäden, koska hän on naimisissa surullisen Twitter-trollin (ja näyttelijän) kanssa, mutta Reynolds laittoi hämmästyksensä täysipainoisesti San Diego Comic-Conille viikonlopun aikana.

Kuollut allas näyttelijä istui paneelissa elokuvan jatko-osalle, eikä keskusteluun kestänyt kaaosta kaaokseen.

Blake Lively and Ryan Reynolds lead
Bennett Raglin

“Vaimoni on ammuttanut elokuvaa ulkomaille, joten minulla on ollut aikaa tehdä teeskentelemällä, että katson lapsia”, hän vitsaili väkijoukkoon. E! Uutiset. “Hän on luultavasti jättänyt [avioero] papereita puhumme.”

Jotenkin epäilemme sitä. Lively on ollut Espanjassa ja Irlannissa kuvaamisen aikana Rytmiosasto, mikä tarkoittaa, että heidän tyttärensä James, 3 ja Inez, 1, saavat jonkin verran laatua isä-tyttären aikaa ilman äitiä kotiin.

Todellakin, Reynoldin huijaus hänen avioliitostaan ​​on hauskaa, mutta se ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun hän on käyttänyt huumoria käsittelemään suhdettaan. Vastauksena maaliskuun artikkeli väittäen Blake ja Ryan kamppaillut viettää “laatuaikaa” yhdessä, Reynolds otti korkean tien toisella kaivaa.

RELATED: Ryan Reynolds paljasti hullun yksityiskohdan hänen tyttärensä syntymästä, kun he vaeltavat Blake Lively

“Toivon,” hän sanoi. “Voisin käyttää vähän” minulle aikaa “.”

Näyttää siltä, ​​että hänen “minä aika” on “Ryan, James ja Inez” aika, mutta kuin isä, se on luultavasti niin lähellä kuin hän saa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 62

map