Miksi prinssi William ja Harry eivät koskaan puhu heidän askel-sisaruksistaan

Kanssa Prinssi Harry ja Meghan MarkleHäät ovat alle 100 päivän päässä, kaikki silmät ovat vieraslistallaan, varsinkin kun on kyse sulhasen askelisuskoista, joiden odotetaan osallistuvan Windsor Castle -juhlat.

Vaikka prinssi Harry ja prinssi William elivät elämäänsä julkisuudessa, heidän vähemmän puhuttuaan askel-sisaruksista, Laura Lopes ja Tom Parker Bowles, pyrkivät pitämään tapahtumia alhaalla. Niinpä on harvinainen nähdä duo otsikoissa.

Silti on hieman kiehtova ympäröivä Camilla Parker Bowlesin melko julkisuus-ujo lapset nyt, kun häät lähestyy.

RELATED: Prinssi Harry ja Meghan Markle jakavat heidän kuninkaallisen hääaikataulunsa

tom Bowles and Laura Lopes
Alan Davidson / Silverhub / REX / Shutterstock

Tässä on kolme asiaa tietää niistä:

  1. Prinssi Charles tuli isäolosta heille, kun hän sitoi solmun Camillan kanssa vuonna 2005. Lopes on nuorempi kahdesta 40-vuotiaasta, Tom on 43, ja he ovat molemmat Camillan ensimmäisen miehen Andrew Parker Bowlesin lapsia.
     
  2. Laura on äiti kolmesta ja perustettiin Lontoon Eleven-galleria vuonna 2005. Hän ja hänen veljensä näyttävät olevan hyvin lähellä William ja Harry. Prinssi huolehtivat siitä, että he olivat olleet käsi kädessä naimisissa vuonna 2006 ja Laran vanhin tytär, 10-vuotias Eliza, palveli morsiusneitoa Cambridgen herttuan ja Kate Middletonin häätpäivänä vuonna 2011.
     
  3. Tom on keittokirja-kirjailija, ruoka-kirjailija ja kriitikko, joka julkaisi kuudennen kirjansa Cook-kirja: Fortnum & Mason vuonna 2016. Hän on myös esiintynyt MasterChefilla ja voitti vuonna 2010 elintarvikekirjoittajien palkinnon palkinnon British Foodin kirjoituksistaan.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map