Miksi Peter Kraus No Longer haluaa olla osa Bachelor Franchisea

Bachelorette fani-suosikki Peter Kraus rikkoi sydämemme, kun hän hylkäsi tilaisuuden johtaa omaa kausiansa, mutta käy ilmi, että olemme ainoat, jotka menettävät nukkumisen sen yli. Wisconsinin syntyperäinen tekee vain hieno ilman poikamies franchising. Kraus pysähtyi TyylissäKeskiviikkona ja vakuutti meille, ettei hän ole pahoillani ABC: n tarjouksen hylkäämisestä.

“En vastusta sitä, mitä tulevaisuudessa voi tapahtua, mutta se ei ole sellainen, jonka haluan tällä hetkellä olla osa. Olen tyytyväinen elämääni juuri nyt ja minne olen, “hän kertoi Tyylissä. “Nyt olen kunnossa ilman sitä.”

“Okei” on vaatimaton – me väitämme, että “kukoistus” on parempi kuvaus. Kraus oli N.Y.C. edistämään uutta ystävällistä App Hiveä, josta hän on osaomistaja. Hänen yrityksensa, Worth Personal Training, avaa uuden sijainnin ensi viikolla, ja hänen käynnistysleirinsä ovat kasvussa – osittain, oletan, koska naiset kuolevat tavata entistä mallia ja kunto-ohjaajaa henkilökohtaisesti.

VIDEO: Peter Kraus jakaa ajatuksensa uudesta kandidaatista Arie Luyendyk Jr..

Kraus on siirtynyt seuraavaan lukuun, ja se tarkoittaa, ettei enää katsota Poikamies. “Katselin kahta ensimmäistä jaksoa, se oli sitä. En ole nähnyt mitään. Palasin normaaliin asiaani, “hän kertoi meille nykyisestä kaudesta, lisäämällä siihen Ihmiset että hän oli “epäterveellinen”, jotta hän voisi katsella.

Hänen näkemyksensä mukaan hän kuitenkin hyväksyy poikalapsen Arie Luyendyk Jr.: n lähestymistavan – erityisesti yhden päivämäärän osalta. “Hän meni ensimmäisen kerran Beccalla ja sai hänelle parin Louboutinsin ja joukon vaatteita ja tavaroita. Rakastan sitä päivämäärää, “Kraus kertoi Tyylissä. “Jos voisin saada tytön pari Louboutins kuten ensimmäinen päivä, olen kultainen. Olen fani siitä. En tekisi mitään muuta. Luulen, että hän teki hyvää työtä. “

Niiden perusteettomien raporttien osalta, jotka Kraus liittyi Bachelor Winter Games, se ei johdu kiinnostuksen puutteesta. “He eivät vain poimi minua. Sanoin, että se olisi hauskaa. Olisin kiinnostunut, ja he eivät vain poimi minua “, hän sanoi.

RELATED: Mitä Bachelor Arie Luyendyk Jr. Todella Mieti 14-vuotiaasta ikäerostaan ​​Bekah M: n kanssa.

Kraus sanoi, että hänellä ei ole ollut yhteyttä Rachel-palkkaluokkaan, jonka sydän hän kilpaili Viimeisen ruusun jälkeen, mutta hän pysyy yhteydessä joukko hänen entisiä kilpailijoita (alias Bachelorette kilpailijaa). “Olen ystäviä Deanin, Iggyn, Anthonyin, Diggyn, Willin kanssa, joitain lähimmäisilleni. Eric puhun vielä melko säännöllisesti. Sinä muodostaa todella tiukan sidoksen kyseisessä näyttelyssä olosuhteiden vuoksi. Et todellakaan puhu kenellekään muulle, joten tutustut toisillesi paljon lyhyessä ajassa. Joten todella kehität tiiviin sidoksen “, hän sanoi.

Mitä tulee seuraavaan kierrokseen Bachelorette kilpailijoille, hänellä on joitain salvia-neuvoja. “Ole vain oma itsesi. Sanon, ettet yritä laittaa etuosaa. Se tulee jossain vaiheessa, ettei se ole kuka olet “, hän kertoi Tyylissä. “Tiedä, että olet kammioinen kameroiden edessä ja olet outoa. Se tulee olemaan erilainen, mutta ole itsesi ja olla varma, ja sinun tulee olla kunnossa. “Se sanoi, että Kraus oli varmasti epämiellyttävä hänen hyvin julkisen romantiikansa kanssa.

Liittyvät: Neil Lane ruokia noin suunnittelu kihlasormuksista varten Poikamies

Bachelorette toinen on kotonaan Wisconsinissa, ja hänen sosiaalisen verkostonsa rakentamiseksi hän harjoittaa sitä, mitä hän saarnaa. Hän on myös Hive. “Se on erinomainen tilaisuus tavata uusia ihmisiä alueella, jossa asut tai paikka, jonka vierailet perustuvat yhteisiin etuihin”, hän sanoi. Kun olet valinnut oman yli 500 luettelosta, olet yhteydessä toisiin ihmisiin, joilla on samat harrastukset tai intohimot. “Voit päättää puhua heille tai tavata heitä jonnekin tai liittyä, kuten ryhmä heistä”, hän lisäsi. Ja vaikka sovellus ei ole tarkoitettu dating app, se voi varmasti johtaa romantiikkaa liikaa. “Yritän käydä mahdollisimman monella ihmisellä”, hän kertoi Tyylissä.

Voit ladata Hive-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta. Kuka tietää, saatat vain joutua johonkin Peter Kraukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 45

map