Miksi Paris Jackson rakastaa olemasta alasti

Pariisin Jackson levittää sitä fyysisesti ja emotionaalisesti. Eilen 19-vuotias malli lähetti Topless-kuva Instagramille kirjoittamalla sydämellistä selitystä siitä, miksi alastomuus on osa ihmisen olemista.

Jackson, jonka isä oli myöhäinen Michael Jackson, on noussut valokeilaan useammin viime aikoina, viimein osallistui Met Gala ja laskeutuu rooli hänen ensimmäinen elokuva. Kuitenkin lisääntynyt julkisuus tulee usein lisääntyneeseen valvontaan, ja nuori näyttelijä haluaa ihmisten tietävän tarkalleen, mitä hän sanoo ja kuinka hän ilmaisee itsensä.

VIDEO: Pariisin Jackson ja Millie Bobby Brown ovat uusi suosikki BFFs

 

Jackson otti sosiaalisen median eilen selvittämään, miksi hän on niin mukava näyttelemään hänen ruumiinsa, pitääkseen pitkän viestin itsensä yläosattomasta kuvasta. Mustavalkoisessa kuvassa Jackson istuu kannella parilla lyhyillä shortseilla ja mikään muu. Kuvauksen alla hän kirjoitti: “oleminen alastomme on osa ihmisen tekemistä, minulle se auttaa minua tuntemaan enemmän yhteyttä mama gaiaan, olen yleensä alasti, kun olen puutarhassa, se on oikeastaan ​​kaunis asia, eikä sinulla ole jotta se olisi seksuaalista. “

Sanon sen uudelleen niille, jotka kyseenalaistavat minua ja miten ilmaisen itseäni. alastomuus alkoi liikkumana “palata luontoon”, “ilmaista vapautta”, “olla terveellisempää” ja jopa kutsuttiin filosofiksi. alastomuus on osa ihmisen tekemistä. minulle se auttaa minua tuntemaan enemmän yhteyttä mama gaia. Olen yleensä alasti kun minä puutarhassa. se on oikeastaan ​​kaunis asia, eikä sinun tarvitse tehdä seksuaalisesta tavalla kuin monet Hollywoodin tähdet (ja tiedotusvälineet) tekevät. ei vain ole sinun ruumiisi temppeli, ja sitä pitäisi palvoa sellaisenaan, mutta myös osa feminismia kykenee ilmaisemaan itseäsi omalla tavalla, onko se konservatiivinen ja että hänellä on runsaasti vaatteita tai näyttänyt itsesi. on olemassa erilaisia ​​tapoja imemään äitien maapallon energiaa, suosikkini ovat maadoitusta, joka imee maapallon tärinät maaperän ja paljaiden jalkojen välisestä kosketuksesta sekä antaa sinun alastomainen iho imeä auringon säteet. ihmiskeho on kaunista asiaa ja riippumatta siitä, mitä “vikoja” sinulla on, olipa se arpia tai ylimääräistä painoa, venytysmerkkejä, pisamia, mitä tahansa, se on kaunista ja sinun pitäisi ilmaista itseäsi, mutta tunnet olosi mukavaksi. jos tämä jotkut teistä järkyttää, ymmärrän täysin, ja kehotan teitä ehkä enää seuraamaan minua, mutta en voi pyytää anteeksi mitään. se on kuka minä olen ja kieltäydyn kavalluksistani ja pidät uskomuksistani salaisuuden. jokainen kuin mielipide ja jokainen on heidän uskomuksensa. emme aina ole samaa mieltä toistensa kanssa, ja se on okei. mutta jälleen kerran olemme kaikki inhimillisiä ja arvostamme asioita, joita muut ihmiset tekevät meistä ihmisiltä, ​​auttavat meitä tuntemaan olleen yhteydessä toisiinsa. miten se voi olla huono asia?

Pariisi-Michael K. Jacksonin (@parisjackson) jakama viesti

Jackson jatkoi sanomalla, että ihmiskeho on kaunista huolimatta siitä, mitä mielikuvituksissanne sinulla voi olla: “ihmiskeho on kaunista asiaa ja riippumatta siitä, mitä” puutteita “sinulla on, olipa se arpia tai ylimääräistä painoa, venytysmerkkejä, freckles, mitä tahansa, se on kaunista ja sinun pitäisi ilmaista itseäsi, mutta tunnet olosi mukavaksi. “

RELATED: Paris Jackson voittaa muotia

Emme voi olla pahoillamme Jacksonin kehon positiivista viestiä – hän on varmasti viisas hänen vuosiensa jälkeen!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − 75 =

map