Miksi nämä neliönmuotoiset hiusharjat ovat Blow-Outin uusi paras ystävä

Pyöreät harjat ovat pitkään olleet standardin hiusmaailmassa, mutta voiko neliöharja täysin muuttaa tapaa, jolla puhaltaa säikeitänne? Varustettu epätyypillisellä tynnyrimuodolla Fromm 1907 Square Thermal-pyöreät harjat (15 dollaria 18 dollaria kukin, ulta.com) lupaavat enemmän monipuolisuutta kuin vanhan koulun pyöreä versio, joka luo eri tekstuurin riippuen kulmasta. Kun pidät taipuisaa nauhoja vasten, voit antaa tyylikkään, Gwyneth-esque blowoutin, mutta kun kallistetaan niin, että tynnyri peilisee neljän pisteen timanttimuodon, voit muodostaa löysät, koskettavat aallot tai tiukat kiharat. Keraamipäällystetyt työkalut ovat saatavana kolmessa koossa, jotka sopivat sekä super-lyhyt että pitkä tyyliin, vaikka pienin vaihtoehto on parasta viimeisimmille yksityiskohdille, kun haluat kerroksen ylimääräisen liikkeen.

RELATED: 3 Monikäyttöiset hiusharjat, jotka tekevät muotoilusta helpompaa

Blowout-aloittelijat voivat arvostaa tämän työkalun liukumatonta kahvaa ja kuvioituja harjaksia, koska ne tarjoavat oikean määrän jännitystä tasaiselle viimeistelylle helpottaen kokonaisprosessia. Erityisen vaikuttunut meistä oli, kuinka tynnyrin muoto oli vähentynyt kuivumisaika ja täyttänyt sen väitteet – eli jos pystyt pitämään sitä jatkuvassa kulmassa, jotta muodostuisi erityinen käyrä tai aallokuvio. Mutta jos olet tyyppi, jota käytetään ranteen liikkeitä muotoiluun, kiertyminen harjalla tuottaa samanlaisia ​​tuloksia perinteiseen pyöreään versioon, mutta hieman lyhyemmässä ajassa, kaikki riippuen taitotasosta tietenkin. Lopullinen tuomio? Ainakin kun on kyse rypistyksestämme, se on ehdottomasti lonkkainen.

KUVAT: Löydä Perfect Hair Brush

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 86

map