Miksi Meghan Markle käyttää kenkiä, jotka ovat kooltaan liian suuria

Viime viikon Royal Ascotissa Meghan Markle näytti olevan positiivisesti virheetön (ei mikään yllätys) valkoisessa Givenchy shirtdress-mekossa, Philip Treacy kiehtovana ja pari yksinkertaisia ​​mustia pumppuja. 

Ensi silmäyksellä hänen kantapäänsä näyttää tavalliselta – jotain, joka keräisi siskon Kate Middletonin hyväksynnän – mutta tarkemman tarkastelun jälkeen hänen kengät ovat huomattavan kooltaan liian suuret. Se on muotitodellisuus, jonka Meghan on harjoitellut hiljaa, kun hän on osallistunut prinssi Harryyn. 

Meghan Markle
Max Mumby / Indigo / Getty Images

Muotiasiantuntijan Harriet Daveyn mukaan looginen selitys on huonosti sovitettujen pumppujen pyörimisen takia.  

Meghan Markle
Neil Mockford / GC Kuvat

“Julkkikset menevät usein kokoon tai jopa kaksi kenkäosastolla, kun he ovat tapahtumassa tai punaisella matolla, ja se johtuu siitä syystä, että voimme kaikki liittyä – välttää rakkuloita”, Davey kertoi Aurinko. “Ei ole mitään pahempaa kuin epämiellyttävät kengät (olemme kaikki olleet siellä yöllä) ja kun julkkikset kuten Meghan ovat päällään kantapäitä pitkään, heidän jalkansa voivat usein turvota.”

Tämä turvotus paitsi lisää mahdollisuuksiasi kehittää rakkuloita, mutta myös bunions, jos teet tapana yllään korkokenkiä, jotka ovat liian tiukka. 

Meghan Markle
Karwai Tang / WireImage

Se kaikki kuulostaa käytännölliseltä teoriassa, mutta miten Meghan onnistuu kävelemään katsomatta, kuin lapsi, joka juoksuisi äitinsä korkokenkiä? Daveyllä on salaisuus: 

Meghan Markle
Samir Hussein / WireImage

“Kauppan temppu on jalkapohjamaalin kaltainen pehmuste, kuten kudos tai puuvilla, ja tämä voidaan ottaa pois, kun he tuntevat tarvitsevansa vähän tilaa kengilleen”, hän selitti.

No, siellä on se. Aika koota seuraavan kerran kun käydään kenkäkaupoissa, hyvät.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map