Aloittaa tänään erä “murtaa” Meghan Markle uutiset, aiomme selvittää huhu: Ei, sikäli kuin tiedämme, herttuatar Sussexin ei ole raskaana, ja kun hän ja prinssi Harry ei näytä olevan vauvan kuume , ei ole olemassa julkisia suunnitelmia perheen laajentamiseksi vielä.

Ottaako se pois tieltä? Hyvä, edetä. Huolimatta tietäen, että teoreettinen vauva suunnitelmia lähes varmasti tietona kunnes Kensington Palace tekee virallisen ilmoituksen, kuninkaallinen asiantuntijat ovat alkaneet kajahtaa vuonna, mitä protokollaa tulee jos herttua ja herttuatar Sussex päätät lapsia joskus.

Syvempi sukellus paljasti yllätyksen: Markle ei välttämättä saa vauvan suihkua. 

Meghan Markle baby shower parameters lead
Allas / Samir Hussein

Nyt pidä sekunnissa. Kun tällainen kokemus ylimääräisistä juhlallisuustilanteista (uh, kuninkaallinen hää, alkukirjaimille), miksi ei vauvan juhla olisi Harryn ja Meghanin kortteihin? Kuten Harper’s Bazaar Australia raportit, se on osa kuninkaallista perinnettä, jota ei voida sivuuttaa.

RELATED: Huhuhälytys: Meghan Markle halusi käyttää tuxedo, mutta Prince Harry Said No 

Koska royals ovat “hyvin varakkaita, runsas vauva suihku olisi erittäin epäasianmukaista”, kuninkaallinen asiantuntija Victoria Arbiter selitti Aurinko. “Mikään ei voi mennä ulos ja ostaa itsensä.”

Hyväntekeväisyystiedotusvaltiot ovat usein käsitelleet kalliiden lahjojen kaventamattomia optiikkaa pyytämällä vierailijoita lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen. Harry ja Meghan valitsivat tämän reitin, kun se tuli heidän häätrekisteriinsä ja pyysi osanottajia tekemään lahjoituksia ja pidättämään ostaessaan sekoittimia ja ruokailuvälineitä. (Oletamme, että Kensington Palace on hyvin varusteltu tällä rintamalla.)

Sláinte Irlanti! Tänä iltana Sussexin herttu ja herttuatar tapasi ihmisiä eri puolilta maata, jotka muokkaavat Irlannin tulevaisuutta – mukaan lukien Rugby-legenda @ BrianODriscoll ⬅️ #RoyalVisitIreland

Kensington Palacein (@kensingtonroyal) yhteinen viesti

Se ei ole ainoa syy siihen, miksi puolue ei todennäköisesti onnistu. Kuten myyntipisteet kuten Leperrellä ovat ilmoittaneet, vauvan suihkut eivät ole yhtä paljon “asia” U.K verrattuna Yhdysvaltoihin, joten tämä voi olla esimerkki, jossa kotimainen kulttuuri vaikuttaa odotuksiin. 

RELATED: Meghan Markle’s Half-Sister vain myönsi, että hän “kasvattaa” hänen Royal-vieressä Status

Markle voi kuitenkin haluta kunnioittaa amerikkalaisia ​​juuriaan hyvällä tai muotoutumattomalla vauvavuorolla, jos hän odotti. Siinä tapauksessa, Harper’s Bazaar Australia sanoo, että hänellä olisi oikeus hyväksyä lahjoja hänen läheisiltään, vaikka ei todellakaan voi olla virallista puoluetta. 

Lisää se luetteloon asioista, joista hänen oli pakko mennä naimisiin Harryn kanssa.