Miksi kuningatar Elizabeth II: n hiljattain paljastettu muotokuva on niin merkittävää

Queen Elizabeth II: lla on ollut yli 150 virallista muotokuvaa koko elinaikanaan, mutta hänen uusin, joka paljastettiin tänään Windsor Castle, Queen’s viikonloppu koti, on paljon enemmän merkitystä kuin viimeiset 149 (tai niin) maalauksia hänen kaltainen.

Viime vuonna kuningatar Elizabeth tuli pisin hallitsevaksi hallitsijaksi Yhdistyneen kuningaskunnan historiassa, ja juuri tällä viikolla hän loi historiankirjat uudelleen maailman pisin hallitsevaksi hallitsijaksi, kun Thaimaan kuningas Bhumibol Adulyadej kuoli. Tämä hiljattain paljastunut muotokuva on ensimmäinen, joka on maalattu kuningattaresta, koska se rikkoi maailmanennätyksen.

kuningatar Elizabeth II viewing portrait - October 14, 2016
DOMINIC LIPINSKI / AFP / Getty

Viimeisimmässä muotokuvassaan kuningatar maalataan ensimmäisen kerran Britannian Punaisen Ristin suojelijana, jota hän on aktiivisesti tukenut 63 vuotta hallitsevana brittiläisenä monarkkina, raportoi Ihmiset. Kanadalainen taiteilija Henry Ward maalasi kuningattarelle jalkineet, timantti-korvakorut ja rannerengas ja tiara, joka kuului Queen Alexandraan, jolla oli merkittävä rooli Punaisen Ristin saamisesta kuninkaallisena peruskirjana tuomalla miehensä King Edward VII esittelemään charter hyväntekeväisyyteen vuonna 1908. Rintakuva oikeassa taustassa on Henry Dunant, Punaisen Ristin perustaja.

KATSAUS: Kate Middletonin mielenkiintoisimmat asut

RELATED: 8 kertaa Queen Elizabeth ja Kate Middleton kohtasi samaa tapaa

Jotkut Queenin monista muista virallisista muotokuvista ovat hänen lapsenlapsensa ja lastenlastensa, mukaan lukien prinsessa Charlotte ja prinssi George, hänen lapsensa ja aviomiehensä, prinssi Phillip ja tietysti runsaasti tilaamia muotokuvia rakastetuilla corgis. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 82

map