Miksi Kim Kardashian tarvitsi korvaavan kolmannen lapsensa

Kim Kardashian West ja Kanye West halusivat palkata korvaavan kolmannen vauvansa, ja monet ovat herättäneet ilmeisen kysymyksen: Miksi?

Kuten käy ilmi, vastaus ei ole läheskään yhtä yksinkertainen kuin kysymys. Kardashian West joutui kärsimään vakavista tiesulkuista, jotka tekivät kolmannen raskauden vaarallisemmaksi. Kardashian on käsitellyt jotain nimeltä placenta accreta, harvinainen ja vakava tilanne, jossa istukka tunkeutuu kohtuun, ja sivuvaikutukset voivat suoraan uhkaa terveitä raskauksia.

Infektio ja masennuslääke voivat aiheuttaa terveydellisiä ongelmia raskaana oleville naisille ja vaaraa vauvoille, New Yorkin gynekologi Alyssa Dweck, M.D. Täydellinen A-Z sinun V: lle, aiemmin selitti Tyylissä

“Tyypillisesti, kun toimitat vauvan, istukka helposti ja luonnollisesti eroaa kohdusta”, hän sanoi. “Placenta accreta vaikeuttaa istukan poistamista.”

Kim Kardashian
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Kardashian on ollut avoin terveydellisistä kamppailuistaan, jopa menemällä niin pitkälle, että hän kirjoitti yksityiskohtaiset viestit verkkosivuillaan.

“Viimeinen raskaus, minulla oli ehto, jota kutsutaan preeclampsiaksi, mikä on vakava sairaus, jota voit saada raskauden aikana. Usein ainoa tapa päästä eroon on antaa aikaisin suojata itsesi ja vauva. Vain noin 5 prosenttia naisesta saa tämä on minulle hyvin epämiellyttävä, ja minulla oli varhainen ennenaikaisuus ja minun täytyi toimittaa 34 viikkoa, melkein kuusi viikkoa aikaisemmin “, hän kirjoitti.

“Me tuotimme työni ja minulla oli pohjoinen pian sen jälkeen, ja heti istutuksen jälkeen istukka yleensä tulee ulos, minun ei ole, minun istukka pysyi kiinni kohtuani, mikä on ehto, jota kutsutaan placenta accreta. se tapahtuu, kun istukka kasvaa liian syvälle kohdun seinään. “

VIDEO: Kustannukset korvaavan henkilön palkkaamisesta

“Lääkärin piti tarttua koko kätensä minuun ja irrottaa istukan kädellä, irrottamalla se kohturomukkeesta kynsineen, kuinka inhottavaa ja tuskallista äitini itki, hän ei ollut koskaan nähnyt mitään tällaista ennen. Toimitukseni oli melko helppoa, mutta sitten läpi sen – se oli tuskallinen kokemus elämästäni! He antoivat minulle toisen epiduraalin, mutta ajoimme aikaa vastaan, joten jouduin vastaamaan “, hän jatkoi.

RELATED: Ovatko Kylie ja Khloé vaarassa Kim Kardashianin harvinainen raskaustila?

“He sanovat, että jotkut naiset kuolivat synnytyksen takia päivällä ilman asianmukaista huolellisuutta. Olen niin kiitollinen siitä, että lääkäri pystyi saamaan tämän ja käsittelemään asian heti.”

Näyttelyssä Pidä kiinni Kardashian kanssa, Kardashian ilmoitti päätöksestään korvata, koska hän ei voisi olla toinen vauva omaansa ilman vakavaa riskiä.

“Olen tullut siihen johtopäätökseen, että en voi kantaa toista. Joten nyt haluan tutkia surrogacyä, “hän sanoi äidilleen Kris Jennerille.

Näyttää siltä, ​​että tutkitaan, että vaihtoehto on parhaillaan onnistunut parhaana perheen kannalta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 65

map