Miksi Kim Kardashian kääntää Little Sis Kylie Jenner äidin neuvontaa

Kun Kim Kardashian ja Kanye West toivottivat vauva Northin vuonna 2013, Kimin pieni sisko Kylie Jenner oli 15-vuotias. Se ei ehkä näytä niin kauan sitten, mutta vain 5 lyhyessä ajassa, paljon on muuttunut. 

Lisää aikaa äiteinä vyönsä alla, fanit saattavat olettaa, että Kim tai Kourtney (joka synnytti vanhin pojan Masonin vuonna 2009) ovat Kardashian perheen vanhemmuuden asiantuntijat, mutta kuten käy ilmi, Kylie on tullut kaikki asiat vaivaa huolimatta Stormin tyytyväisyydestä vain 5 kuukautta sitten. Kuka olisi ajatellut?

Kim Kardashian and Kylie Jenner lead
Stephane Cardinale – Corbis

Kim kertoi E! Uutiset “Sibley Scoles”, Kylie on kaikkien uusien gadgetien ja uuden vauvan kamaa vastaan. “

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että muita vanhempia perheessä ei ole kuullut – loppujen lopuksi neljästä viidestä sisaresta on nyt lapsia, ja veli Robilla on myös tytär. “Khloé ja minä luultavasti on samanlainen vanhemmuustyyli”, Kim jatkoi. “Ja tavallisesti menen yhteen ystäväni Larsa Pippenistä, koska hänellä on neljä lasta.”

RELATED: Kylie Jenner vain rikkoi Stormi Websterin Social Media Hiatusia

Tämä sidos on myös tuonut Kim ja Kourtneyn lähemmäksi, vaikka molemmat ovat olleet moms jo vuosia.

“Luulen, että olemme vieläkin lähempänä nyt, koska Kourtneyn ja minä, vaikka emme ole eri mieltä eräistä vanhempainvihjeistä, keskustelemme heistä perusteellisesti ja kunnioitamme toistensa sääntöjä, mutta me myös poimitaan toisillemme, “Kim sanoi. “Tiedän, että jos Kourtney on poissa kaupungista, niin lapset nukkuvat talossani ja suunnitellaan näitä hauskoja asioita, joissa lapset aina tuntevat rakastettunsa, autamme aina toisiamme.”

Kolme äitiä ja malli

Khloé (@khloekardashian) jakama viesti

“Olen ehdottomasti sitä mieltä, että olemme nyt sidoksissa toisiinsa erityisesti, että Khloén takaosat ja me lepäämme kaikkien vauvojen kanssa”, hän jatkoi. “Kaikki lapset haluavat jäädä hengaille, se on vain kokonainen kokemus nyt. Se on niin hauskaa.”

Mitä ei rakasta siitä? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map