Miksi julkkikset jakavat näitä hilpeitä tyytymättömiä takaiskuja

Jos olet kirjautunut Twitteriin viimeisten 24 tunnin aikana, saatat olla tyytyväinen yllättävistä näkyviin – kasoista ja kasoista, joissa on kuvia epätavallisista julkkiskuvista. On siis luonnollista ihmetellä, miksi maailmassa rehu on otettu hauskoista TBT: stä, mutta kuten olemme huomanneet, se on parasta syytä.

Kuvat ovat peräisin Puber Me -hankkeesta, jonka Stephen Colbert ja hänen vieraansa Nick Kroll luoneet Late Show Keskiviikkoiltana. Duo suostui lahjoittamaan rahaa Puerto Ricon elpymispyrkimyksiin joka kerta, kun joku juhlii unohtumattoman lapsuuden valokuvistaan, ja sitten #PuberMe-haaste on poistunut.

Kaikki Conan O’Brienistä Lin-Manuel Mirandaan ovat hyppääneet, ja tulokset ovat ahkeraa. 

Älä usko meihin? Juhlista silmäsi ennenaikainen huumeiden huijaus itseäsi vierittämällä joitakin suosikki julkkis maksuja, mutta ensinnäkin, älä unohda ottaa vihjeen Colbert lahjoittamalla Puerto Ricon toipumiseen ponnisteluja itse. 

Päivittää: Stephen Colbert ilmoitti torstai-iltana, että #PuberMe-kampanja on nostanut miljoonan dollarin Puerto Rican hurrikaanien helpotustyöhön.

Päällä Late Show, hän puhui 999 000 markan osuudesta, ennen kuin Lin-Manuel Miranda teki erikoisen vieraan ulkonäön hankalalla valokuvalluksella, joka auttoi nostamaan summan täyteen miljoonaan dollariin. Selaa joitain kuvia, jotka auttoivat heitä saapumaan alla. 

No ainakin minulla oli palloja minun korvissani. #puberme @stephenathome #puertoricorelief #vivapuertorico

Jälki, jonka connie britton (@conniebritton) jakaa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 72

map