Miksi Joe Grocer todellakin leikattiin Bachelorette Night Night -tapahtumasta?

Vielä yhden viikon ajan, kunnes Becca veti Bachelorette-nimikkeen fiancé, Miehet kertovat kaikille episodi on meille. Vaikka se yleensä tarjoaa luotettavan “meh”, minulla on suuria toiveita tästä, ei vähiten siksi, että Jordani pot-sekoittelija / malli tulee takaisin. Tämä kausi oli täynnä outoja draamoja, ja siksi, että Beccin suurten silmäluomien käyttäytyminen näytti silmänräpäyksessä – tai pikemminkin verkossa, ei näyttelyssä – meillä on paljon vastaamattomat kysymykset, joita todennäköisimmin käsitellään poikien ” kokoontua tänä iltana.

Joten, mitkä draaman kohdat tästä tutkimuskokeilukaudesta voitte odottaa Beccin seuraajia, jotka kertovat kaikesta? No, kerron sinulle.

RELATED: Bachelorette Becca Kufrin on sitoutunut: “Minä löysin lopulta henkilöni”

Katso kuka löysin @bkoof �� ja vesimeloni uivat rungot ��

Joe Amabile (@ joeamabile1) jakama viesti

Totuus Joe Grocerista

Kuuntele, Joe ‘Grocer’ Amabile oli minun henkilökohtainen fave, edes ennen kuin hän astui pois limoon yöllä. Hänen kuvansa ja Bumble-profiilin ABC-vastaukseltaan hän näytti söpöltä, vastuulliselta ja palkattuna. Toisin kuin minä, Becca ei todellakaan ymmärtänyt yhtään näistä ominaisuuksista, ja Amerikan suurta pahoittelua hän lähetti hänet yöksi kotiin. Jos luet tätä, olen varma, että tiedät, että Joe Grocerin perintö on elänyt, ja hänet nähdään molempien tänä iltana Kerro kaikille ja edelleen Bachelor in Paradise. Lisäksi hänet on muokattu ja myydään tuhansille elämästään – Joe the Grocerin ja kaikkien kanssa – joten hän tekee kunnolla.

Silti en voi muuta kuin ihmetellä … että Joe Grocer astui pois limoon kaikista oikeista syistä? Tai hän salaa epäilee olevansa franchisingn seuraava Wells, a.k.a entinen Bachelorette kilpailija ja BiP baarimikko, joka oli liian normaali olemaan siellä, mutta liian söpö, jotta voimme päästää hänet? Ja miksi teki Becca katkaisi hänet niin aikaisin? Onko hän sanonut jotain värillistä kohtauksessa, jota emme saaneet? Onko hänen kädenpuristussa limpää? Onko hänellä pahanhajuinen hengitys? Meidän täytyy tietää.

Bachelorette Drama - Embed 4
ABC

Kuka viettää enemmän aikaa hiuksillensa – Leo, Jordania tai Jason?

Jo ennen tämän kauden aloittamista olimme (tai ainakin minä oli) työskenteli aina ylöspäin Leon täydellisistä, pitkistä ja upeista hiuslaseista. Yksinkertaisesti sanottuna, se oli täydellisyyttä, onko se hehkutettu pulla tai yksinkertaisesti ripustaa hänen repäistä takaisin ja laaja olkapäät. Mutta kuinka paljon vaivaa Leo Todella laittaa se pitää hiukset niin eteenpäin? Tarkoittaako hän kestää pidempään kuin Jordania, joka osoitti hiustyönsä menetelmät (osa hänen “ammattitaitoaan”) nyt suosimissa memeissani tai jopa Jason, jonka hiukset eivät koskaan ole gelled takaisin kuin animoitu konna ? Vaadimme vastauksia!

kautta GIPHY

Rakkaus (ish) kolmio

Esityksessä juiciest draama varmasti kiertää noin Becca n ilmeisen BFF ja entinen kilpailija Arie sydämen Tia ja Colton. Colton huomasi, että pian ennen Bechan kauden kuvaamista alkoi, hänellä oli tunteita Tiaan ja vietti sukupuolivapaa (muista, Colton on neitsyt – toinen keskustelupiste josta tulee keskustella) romanttinen viikonloppu hänen kanssaan. Huolellisen harkinnan jälkeen Becca päätti pitää Coltonin kisassa joka tapauksessa; hän jopa teki sen kotikaupungeissaan. Kuitenkin Tia vihdoin kertoi Beccalle, että hän vielä on tunteita Coltonille, joten Becca antoi hänelle saappaat. On melko selvää, missä Becca ja Tia laskeutuvat tähän rakkauskolmioon, mutta entä Colton? Oliko hän ensin testiä näyttelyssä toivoen, että Tia valetaan Bacheloretteiksi? Sekoittiko hän heti kun hän huomasi, että hän teki sen näyttelyyn, koska hän on enemmän mainetta kuin romantiikkaa? Ja kuten neitsyt, hän toivoi voivansa menettää V-kortinsa fantasiaosastoon? Suuret kysymykset, jotka tarvitsevat suuria vastauksia, koska Tia ja Colton ovat nähneet pukeutuneet sisään Paratiisi.

RELATED: Kuinka hypätä takaisin Bad Breakup, mukaan Bachelorette Becca Kufrin

Bachelorette Drama - Embed 1
ABC, NBC

Onko Chris todella hullu Eddie?

Yksi tämän hetken dramaattisista hetkeistä henkilökohtaisessa katselukokemuksessani oli se, että superrikko Chris R. näyttää aivan kuten Crazy Eddie Ystävät. Pyydän tietää, ovatko Chris ja Crazy Eddie näyttelijä Adam Goldberg koskaan ilmestyneet samaan huoneeseen yhdessä ja olen hämmästyttävän järkyttynyt siitä, että Becca ei käyttänyt heidän kerta-aikaa yhdessä saadakseen nuorimpia kyytiä siitä, mitä joukko Ystävät oli kuin päivällä. Rehellisesti, samankaltaisia ​​oireita suhteessa Jason ja hänen teini unelma doppelganger Andrew Keegan.

Bachelorette Drama - Embed 2
ABC, Getty Images

Onko Jean Blanc, Colognoisseur, Con Artiste?

Jean Blancin oli tarkoitus olla yksi suurimmista, kunnes hän luopui tunnustuksestaan, että hän putosi Beccalle. Muistatte, että Jean kertoi Beccalle, että hän kehitti voimakkaita tunteita häntä kohtaan, mutta heti kun hän sanoi, että se ei aio työskennellä, hän oli kaikki, JK, minä itse asiassa älä kuten-pidät sinusta. Mikä oli joko pikkumainen tapa suojella hänen satuaan egoa tai tunnustusta, että hän laittoi tunteensa alusta lähtien saadakseen PR-pelin urastaan. Colognoissuer, jota emme tienneet, tarvitsimme tuntuvaa aitoa ja kuten hän oli näyttelyssä oikeista syistä aluksi, mutta tämä julkisivu murtui edelleen, kun hän julkaisi parfyymin aamulla hänen viimeisen kaudensa aikana ja lahjakas Becca a pulloa mainitusta hajuvesistä – nimeltään “Miss Becca Blanc” – näyttelyn aikana.

Joten mikä oli hänen todellinen motivaatio? Onko hän yhä etsimässä rakkautta? Ja Becca pitikin, vai edes pukeutuu, Miss Becca Blanc mihin tahansa myöhemmistä päivämääristä?

RELATED: Täsmälleen miksi kaikki rakastavat BacheloretteBlake Horstmann

Bachelorette Drama - Embed 3
ABC

Jury’s on Jordanissa

Kuuntele, olen nähnyt kohtuullisen osan ylimääräisistä ihmisistä, varsinkin todellisuus-tv: ssä, mutta tällä kaudella Jordania otti termiä uusille korkeuksille, antaen Hollywood-divaa rahansa puolesta. Oliko Jordanin malli toimiva – ja hänen äärimmäisen hankala rivalgiansa kanaa kaveri Davidilla – 100 prosenttia legit, vai kaikki näyttelyyn? Jos se on teko, tämä mies tarvitsee ja Emmy STAT. Jos ei, hän tarvitsee rukouspiirin.

Davidin yöterrorit

Puhuessamme suosikkikana-kavereistamme, yksi tämän hetken kauhistuneimmista hetkeistä oli, kun Daavid oli pantu venytyksestä pakoon, jossa oli vertaiset kasvot ja ryntäsi ER: lle. Jäikö Jordaniin lopulta menettää se ja lyö hänet? Eikö tämä kasvanut mies putosi kerrossänkyyn? Joo. Tai niin hän sanoo. Huonoin kerrossängykohtaus, jonka olen koskaan nähnyt, oli kun sisareni putosi 90-luvulla, ja kaikki, mitä hänelle jäi, oli huono asenne. Joten, anna anteeksi, jos kysyn itseltäsi Todella tapahtui sinä yönä ahdistuneessa kartanossa. Eikö David todella pudonnut … vai onko hän työnnetty? Emme voi hallita mitään.

Käytä hymyäsi muuttaa maailmaa, älä anna maailman muokata hymysi. #smilesarecontagious

Clay Harbin (@ clayharbs82) yhteinen viesti

Tee Clay Täydellinen palautus?

Huono savi. Lähes kaatanut kyyneleet, kun tämä ammattilainen jalkapalloilija loukkaantui ranteensa aikana pelaamalla jalkapalloa ryhmänpäiväyksen aikana. Clay oli niin pahasti loukkaantunut, että hänen oli poistuttava näytöstä heti leikkaukseen. Jos hän ei olisi, hän olisi vaarassa jäädä jalkapalloa uudestaan ​​- äärimmäisen kova paikka olla ammattiurheilija etsii WAG. Haluaisin tietää, miten hän käsitteli tällaista hylkäävää sydänsirkua? Ja kuinka kauan hän olisi jumissa, jos se ei olisi tuota ikävää onnettomuutta? Onko hän yrittänyt haastaa? Kuinka hän käsitteli tapahtumaa ja kaiken, mikä pettää? Oliko hänen ranne parantunut ainakin?

Onko Becca menossa kaatamaan molemmat loppuottelijat ja päästä eroon muusikon kanssa?

Jos hänen kausiensa päivät osoittavat mitään, Becca toivoi, että yksi hänen miehistään olisi rock-tähti. Kappaleiden päivämääristä, jolloin hänen miehet tekivät alkuperäisiä biisejä Wayne Newtonin studio-istuntoon, Becca toivoo, että ensi vuonna hänen Boo tuo hänet päivämääränä Grammyille. Valitettavasti sen ääniä epäilen Garrettia tai Blake pystyy täyttämään tämän unelmansa. Aikooko Becca vain saada muusikkoa??

Tervetuloa MANTECA, CA. . Haluan paitsi kiittää perheeni myös siitä, että olen tehnyt minusta tänään, mutta myös tämän kaupungin ihmiset! Kiitos kaikille opettajilleni, valmentajille, vanhemmille, ystäville, palokunnalle ja poliisille, jotka auttoivat minua pitkin matkaa ja pitivät minut vaikeuksista ja linjojen välillä. Rakastin täyttää vatsani loputtomiin määriin Burritoja ja tacoja La Costaista ja mitä tahansa El Jardinin valikosta (heillä on parasta baarimikkoa näinä päivinä!). #hometown #manteca #transplanting #harvesting #agriculture #johndeere #tomatoes #delta #bachelorette #abc

Garrett Yrigoyen GY (@gy_yrigoyen) jakama viesti

Garrettin poliittiset näkemykset

Garrettin historia mieluummin rasistiset ja seksistiset Instagram -momit on varmasti otettu etumatkustajan aikana Kerro kaikille. Häntä epäillään olevan edeltäjä, samoin kuin politiikka ei ole koskaan tullut esiin ennen Beccin sitoutumista? Ja miten muut kaverit tuntevat kiistelyn? Puolustaa itseään, ja hän on muuttanut näkemyksiään?

Miten Lincoln liukui halkeamien läpi?

Mutta tämä draama on pienempi liiga verrattuna huoneen elefanttiin. Tämä on ABC: Kuinka helvetti Lincoln, joka tuomittiin seksuaalisesta pahoinpitelystä tapahtuneen tapahtuman vuoksi ennen tämän kauden kuvattu, tekevät sen käynnissä?

Tässä on toivoa, että kaikkiin näihin kysymyksiin saataisiin vastaus tämän erikoisjakson aikana – ja toivoen, että koko tämän mega-draaman purkaminen on vielä olemassa jonkin verran aika puhua Jordanin kultapuvut shortsit, koska on vain niin paljon haluamme tietää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 + = 87

map