Miksi fanit ovat järkyttyneitä Kim Kardashianin kommentteja omasta kehostaan

Kardashian universumissa on kiistoa. Uudelleen. 

Tällä kertaa Kim kohtaa kiihdyttämisen kieltään, jota hän käytti Instagram-tarinoissaan lähetetyssä videossa, jossa hän ja nuoremmat sisaret Kendall Jenner ja Khloé Kardashian kuulevat keskustellakseen Kimin kuuluisasta fysiikasta. 

“En usko, että syöt”, Jenner kertoi sisolleen. “Kuten sinusta tuntuu niin laiha.” Kim vastasi: “Oi jumalani onnittelut!” Lisäämällä, että hän on “alas 119 puntaa.” 

“Minä sanon, kun otan hiuslisäkkeet pois, olen vähemmän”, hän jatkoi.

“Hiustenpidennykset, a-, tissit, kaikki, he ovat raskaita, koska hän on f-houkutteleva”, sanoi Khloé. “Mutta hän on anoreksia täällä [eleiden vyötäröä], hänen käsivartensa ovat kuin ohuet, he ovat kuin pinkkiani.”

Videota, joka oli takana backstage City Hope -hyväntekeväisyystapahtumassa viikonloppuna, sai nopeasti höyryä sosiaalisessa mediassa, jossa fanit kutsuivat sisaret ylistämään ohutta. Toiset, mukaan lukien Best Coast, valehtelivat Kimia vastalauseettomaan käyttöympäristöönsä, joka tavoittaa 114 miljoonaa seuraajaa yksin Instagramissa. 

ANREDin, joka herättää tietoisuutta anoreksia nervosasta ja siihen liittyvistä syömishäiriöistä, Yhdysvalloissa yli 8 miljoonaa ihmistä kärsii syömishäiriöstä, joten fan-kommentit eivät ole perusteettomia. Anorexian kiitosta pidetään laukaisijana monille, jotka taistelevat tautia vastaan, National Eating Disorders Associationin. 

Kardashian on useaan otteeseen puolustanut kehon positiivisliikettä, ja sanoi, että hän haluaa käyttää hyvin julkista, hyvin kuvapohjaista vaikutusvaltansa hyväksi. “Olen ruumiini valtuudet”, hän kirjoitti vuonna 2016. “Minulla on valtuudet osoittaa maailmaa puutteeni ja olla pelkäämättä mitä kukaan sanoo minusta. Ja toivon, että tämän tason kautta olen saanut, voin rohkaista samaa vaikutusvaltaa tytöille ja naisille kaikkialla maailmassa. “

Ehkä ensi kerralla hän harkitsee uudelleen hänen sananvalintansa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map