Miksi Courtney Love suostui tekemään toisen pahan Gal-kokoelman

Kun loppuunmyyty osuma sijoittui aiemmin tänä vuonna, 90-luvun grunge-kuningatar Courtney Love palaa toisen Nasty Gal -kokoelman kanssa, ja se on joka tapauksessa yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Mukana on 90-luvun innoittamia babydoll-mekkoja, kuten aikaisemmasta yhteistyöstä, sekä runsaasti samettia ratsuväkeä, graafisia t-paitoja ja röyhkeä burlesk-tyylisiä bodseja, jotka koskettavat muita vuosikymmeniä.

“Se ei ole vain retro vaatteita”, Rakkaus kertoo meille puhelimessa. “Halusin suunnitella vaatteita, jotka ovat moderneja, joita voit käyttää nyt, eivätkä muistuta toista kertaa.” Hän on nopea selventää, että “modernilla” hän ei tarkoita “Calvin Klein minimalismia”, vaan pikemminkin esteettisempää, joten sävyissä on runsaasti sametti-, silkkipäällysteitä ja pitsireunoja . “Minä olen eräänlainen maximalisti – siksi minä rakastan Gucsia niin paljon juuri nyt”, hän sanoo. “Pidän sellaisista asioista, joilla on kamaita ja hymyjä.” 

Se on uusi suunta, kyllä, mutta ei ilman nostalgiaa, kuten kuumia housuja hänen lavallaan. Onko hän hermostunut, että hän on aina ollut mukana 90-luvulla? “Ihmiset assosioivat minua [vuosikymmenen] kanssa, mutta olen aika kovaa nyt, joten voin liittyä johonkin”, hän sanoo.. 

RELATED: Viimeisimmät High Fashion Streetwear Collab sinun täytyy tietää

Ja ehkä se on päämäärä, varsinkin kun hänellä on silmänsä lopullisesta sartorialipalkinnosta: muotiviivasta, jota hän voi kutsua omaksi. 

“Aion tehdä oman linjan tukijalla”, hän paljastaa. “Sophia [Amoruso] ja minulla oli myönteinen kokemus, ja toista kertaa näytän tukijoilleni, että voin tehdä sen. Tiedän paljon muotia – olin pukusuunnittelija avustaja ja oppinut myös paljon eri stylisteista, jotka olen ollut vuosien varrella. Olen syvästi syvästi kiinnostunut muodista. ” 

Ei vielä sanaa hänen omalla rivillään, mutta kun tuo aika tulee – sormet ristissä – voit odottaa löytävän denimia, maksimistista asennetta ja paljon ja paljon mekkoja. Selaa läpi nähdäksesi muutamia ulkoasua ja osta Nasty Gal -kokoelman Love, Courtney, saatavilla osoitteesta nastygal.com. 

Courtney Love x Nasty Gal - LEAD
Kohteliaisuus
Courtney Love x Nasty Gal - 1
Kohteliaisuus
Courtney Love x Nasty Gal - 2
Kohteliaisuus
Courtney Love x Nasty Gal - 4
Kohteliaisuus
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 19 =

map