Miksi Coco Rocha oli “crying hysterically” on poistaa veri syöpää gala

Lämmin kiintymys säteilee Cipriani Wall Streetin jokaisesta nurkasta New Yorkissa torstai-iltana, kun vieraat suodatettiin paikkaan 10: nnen vuotuisen poistavan veren syöpää DKMS Galaa varten. Se on järkevää, kun otetaan huomioon, että organisaatio alkoi rakkaustarilla: Vuonna 1990 DKMS-perustaja Peter Harf meni ovelta ovelle löytääkseen luovuttajan ottelun vaimolleen Mechtildille. Lopulta hän menetti taistelunsa ja kehotti Harfia luomaan luuytimen luovuttajakeskuksen, joka on sittemmin antanut yli 55 000 hengenpelastus- luuytimensiirtoa ja rekisteröi yli kuusi miljoonaa lahjoittajaa.

“Odotan innolla voivasi osallistua ja auttaa löytämään parannuskeinon”, sanoi Vera Wang, joka on hiljattain valmistettu silkkimallilla. “On erittäin tärkeää, että me kaikki ymmärrämme, että on olemassa toivoa kaiken, mitä on löydetty verisyöpää vastaan. Se on löytää luovuttaja.” Kyyneleet tulivat pian, kun kaksi tällaista avunantajaa tapasivat ottelunsa ensimmäistä kertaa lavalle. “Se on suosikkini”, sanoi Coco Rocha (edellä), Zac Posenissa. “Itket hysteerisesti, mutta ajattelen aina:” Eräänä päivänä toivon, että minulla on mahdollisuus tehdä jotain sellaista. ” Se, että voit todella pelastaa elämän, on todella mahtavaa. “

RELATED: Ota Peek Inside Coco Rochan rönsyilevä kivimökki Westchesteriin

Olivia Culpo
Cindy Ord / Getty Images

Sisällä vieraat, mukaan lukien Olivia Culpo (edellä), Georgia May Jagger ja Paris Hilton pukeutuivat kynttilänvaloihin, joissa oli punaisia ​​ruusuja ja suihkuttivat meribassia ennen kuin Ariana Grande nousi esiin tulevasta albumistaan. “Minulla on kunnia olla osa erittäin tärkeätä syytä”, sanoi yleisölle laaja laulaja, joka otti tauon Snapchatting-esityksestä täyttämään lahjoituskortit DKMS: lle ja rekisteröidä lahjoittajana. “Ihmiset pitävät paljon tehtävänä olla rekisterissä, mutta se on vain pyyhkäisy”, lisäsi Rocha. “Ja jonain päivänä toivotte, että saat sen puhelun.”

Liittyvät: Olivia Culpo paljastaa hänen kevät muotin must-haves

Ariana Grande
Kevin Mazur / Getty Images

Lisätietoja Delete Blood Cancer -ohjelmasta tai rekisteröitymisestä luovuttajaksi siirry deletebloodcancer.org-palveluun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 54

map