Raporttien mukaan Angelina Jolie saattaa olla vaarassa menettää kuuden lapsensa, Maddoxin, 16, Paxin, 14, Zaharan, 13, Shilohin, 12, Knoxin, 9 ja Viviennen huoltajuuden..

Uudet oikeudenkäyntiasiakirjat, jotka Blast että tuomari Jolien avioeroa koskevassa oikeudenkäynnissä Brad Pittin kanssa on päässyt tekemään selväksi, että entisen pariskunnan lasten on suhtauduttava isänsä kanssa, koska “ei ole suhdetta isäänsä haittaa heille.”

“On kriittistä, että jokaisella on terve ja vahva suhde isäänsä ja äitiinsä”, tuomari sanoi Blast

Angelina Jolie and Brad Pitt lead
Jason LaVeris

“Jos alaikäiset lapset pysyvät suljettuna isänsä puoleen, ja tämän ehdon olosuhteista riippuen se voi johtaa siihen, että he käyttävät aikaa [Jolie]: n kanssa ja saattavat johtaa siihen, että tuomioistuin määrää ensisijaisen fyysisen vankeuden [Pitt] . “(Pohjimmiltaan, jos Jolie kieltäytyy sallimasta lapsensa näkemään isänsä, hän voisi vaarantaa kokonaan fyysisen vankeuden menettämisen.)

Tuomarien tilaukset edellyttävät myös Jolien antavan Pittille lasten matkapuhelinnumerot ja anna hänen soittaa heille; he myös selventävät, ettei hän saa lukea heidän tekstejään isälleen. Lisäksi Jolie on väistämättä estynyt olemasta läsnä tai puuttumaan Pittin aikaan lasten kanssa henkilökohtaisesti. 

RELATED: Sad Reason Angelina Jolie ja Brad Pittin avioero on vielä viimeisteltävä

Tämä hieman epämääräinen tapahtumien käänne on seuraava sarja saga, joka on Angelina ja Bradin huoltajuus taistelu. Kuten aiemmin on raportoitu, avioeroa koskevat oikeudenkäynnit ovat edelleen käynnissä, osittain siksi, että pidätykset ovat pitkittyneet erimielisyyksien vuoksi. Vain viime kuussa, siellä oli toinen snag.

“Uusin kysymys on, että Angelina haluaa elokuvan [Vaarallinen 2] Euroopassa kuukausia ja ottamaan kaikki kuusi lasta hänen kanssaan ampuma-aikana, “lähde jaetaan toukokuussa.” Brad vastustaa sitä ja estää sen tapahtumasta. Brad kuvataan L.A.: ssä kesällä ja haluaa nähdä lapset säännöllisessä huoltajuusohjelmassaan. “

Toivottavasti pari voi pian päästä sopimukseen.