Mikä on uimapuku, kun olet anoreksikoksi

“No, se on varmasti rohkea teistä”, täydellinen muukalainen kommentoi tilaukseni kipu-au suklaasta Starbucksissa JFK: n lentokentällä. Hän osoitti minun lennolle. ”Miami. Suklaa täytetty croissant. Bikini sää! “

Annoin hänelle läheisen suukon hymyn.

Olen virallisesti tehnyt ruokahaluttomuutta viime vuoden toukokuusta lähtien. Kun puoli elämää ajattelin enemmän ruokaa ja kaloreita kuin pelkästään muusta, tarkkailin syömishäiriöiden kuntoutuskeskuksen. Olin 30: n reunalla. Se oli nyt tai ei koskaan.

Ja voin sanoa varmasti, että olen “parempi”. En ole parantunut (oletko koskaan?), Mutta olen parempi. Ja sitten joku kertoo minulle, kuinka rohkea olen syövä vitun suklaata bikini-kauden aikana.

Uimapuvut ovat hauskoja ehkä .1%: lle väestöstä, ja kaikki heistä saavat palkkioita Victoria’s Secretista. Mutta jos on jotain, mitä oppinut rehabista, on se, että jopa tytöt, joiden mielestäsi on “kaikki”, taistelevat. Joskus vaikeampia kuin ne, jotka “näyttävät” sairastuneet. Kyllä, olen varma, että Victoria’s Secret Angelsillä on uimapuku-ostokset, niin vaikea kuin kuvitella.

RELATED: Miksi minun Burkini on yhtä söpö kuin Your Bikini

“Joten vain kuulla @ thepouf ja voin runollinen @springplace. Lupaan, että olemme sekä hauskoja että informatiivisia.

Ruthie Friedlander ��: n (@ruthiefrieds) yhteinen viesti

 

Ensimmäistä kertaa, kun tajusin todella, että minulla oli keho oli kahdeksannella luokalla. Olin ostanut bikinit ensimmäistä kertaa tilaisuuden ajaksi, ei ajattelemalla, mitä seurauksia minulle olisi vähemmän kuin yhteiskunnallista elämääni. Se oli halkaisijankaulusnahkainen kaksiosainen kappale, joka varmasti ei sovi kunnolla. Ennen kuin brändit todella myyvät topit ja pohjat erikseen, niin ylätani oli liian iso ja pohjani liian pieni. Tämä oli myös ennen Net-a-Porterin ja Amazonin päiviä, joten sinun tarvitsee saada tämä – todella mennä kauppaan.

Seisoin pieni, neliömäinen pukeutumishuone huonolla valaistuksella (myymälässä, jonka ironista nimitystä Great Shapes), äitini istuu ulokkeen nurkassa. “Onko se mukava?” “Haluatko mennä ulkona parempaan valaistukseen?” “Haluatko kokeilla kirkkaampaa väriä?”

Äitini oli nähnyt minut melkein alasti joka päivä elämästäni, mutta yhtäkkiä tuntui, että hän oli muukalainen. Minusta tuntui, että olin muukalainen. Vihasin mitä näin. En halua, että kukaan näkee sen.

“Sinulla on ruumis,”Yksi tyttö sanoi minulle, kun otin sundressi. Hänellä oli vartaloa edeltävä poika. Halusin sellaista. “Olen niin kateellinen. Sinulla on perse, “hän sanoi.

En kuitenkaan halunnut näitä asioita. Vaikka hän kertoi minulle, 20 muun 13-vuotiaan edessä, muista, että hän oli kateellinen minulle tällä hetkellä, tunsin rasvaa.

RELATED: 4 naiset yrittävät uimapukuja he SWORE he eivät koskaan kulumista

Hyvä Shabbas @netaporterilta #thenetset �� @teknikkolenewman

Ruthie Friedlander ��: n (@ruthiefrieds) yhteinen viesti

Uimapuku-shopping minulle on aina tuntunut maaginen näyttely lajista: löytää jotain, joka piilottaa tämän mitä et pidä (minun perseestä, syntymämerkin vasemmalla reidessä, reidet yleensä), korostaa, että osa sinua tehdä kuten (selkäni, kaulapanta); se on sen ytimessä, eikä juhli itseäsi.

Mutta kuka haluaa juhlia itseään joka tapauksessa? Missä on hauskaa siinä? Tammi-maaliskuussa puolet siitä, mitä puhumme, on saada “bikini valmiiksi.” Mitä me puhumme, kirjoitamme ja ajattelemme, jos se ei liittyisi abs-tonsävyytemme ja aasiemme nousuun ajoissa Memorial-päivään? Mikä tylsää kolme kuukautta meillä olisi.

Haluat tietää joitain vanhoja temppuja?

Minulla on jo 6-vuotiaita lapsuusmuistoja, jotka vaativat yllään ylisuuria T-paitoja yli uimapuvut. Sääntö: Paidan oli siirrettävä polvet tai muuten en menisi altaaseen.

Teini-ikäisenä, olisin pukeutunut bikinitoppeihin hikoilla tai leveillä jalkapohjilla, vain välttääkseni ajattelemista tai reisien katsomista. Käytin laittamassa 90 asteen lämmön bikinitaskuun ja housuihin. Se oli mukavampaa kuin näyttää jalat.

Aikuisena se sai vaarallisempia. En yksinkertaisesti asettanut vaatetta, ellei minulla olisi tiettyä painoa. Ja jos olisin tuolla painolla, ollessani ulkona tällaisessa lämpössä on tuskin siedettävää.

RELATED: Miksi lopetin parranajon bikinilinjan (ja sinun pitäisi)

Huuhdo @faena -halleihin saadaksesi kauniimpia hukkapukuroja, joita olen koskaan nähnyt. Valmistaudu.

Ruthie Friedlander ��: n (@ruthiefrieds) yhteinen viesti

 

Minun piti hävittää kaikki uimapuvut kun saisin painoni takaisin (arviolta 20 kiloa, mutta en ole positiivinen). Emme puhu 20 dollarin bikinit paikallisesta surffauskaupastamme. Eres, Solid & Striped, Missoni … Nämä olivat liian pieniä investointikappaleita nyt “terveelliseen” kehoni.

Internetin kauneuden ansiosta minulla ei ollut tarvetta päästä johonkin teini-ikäisten painajaisten masentavista, huonosti valaistuneista pukuhuoneista. Tein koko haistelevan tehtävän verkossa ja annoin yksinkertaisin puku kolmeen eri kokoon: Eres musta yksiosainen.

Puvut tulivat ja istuivat toimituspussissa kolme päivää ennen kuin pystyin kokeilemaan niitä. Yritän suurimman koon aluksi, vaikka tiesin missä järjestyksessä olen tehnyt tämän projektin, olisin kuin paska. Olen strategisesti odottanut olla yksin asunnossani. Vain minä ja minun (ironisesti) ylipainoinen kissa.

RELATED: En halua käyttää uimapukuja 13 vuotta ja nyt minä mallin niitä

Ensimmäinen pukki, jonka tartuin, oli pienin koko. Se vaati kaiken voiminni, etten yrittänyt laittaa sitä päälle. Jos se sopii, olisin onnellinen, mikä olisi epäonnistuminen? Mutta jos suurin koko ei sovi ole myöskään epäonnistuminen? Heitin pienimmän koon sängylle ja löysin suurimman.

“Se sopii”, kirjoitin ystäväni, jonka tapasin kyyneleiden hoidossa. “Se vitun sopii.”

Hän olisi voinut sanoa miljoona asiaa, kuten: “Tiedät, että mitoitus ei ole todellinen asia” tai “Se on edistystä!” Joko tällainen lausunto olisi tehnyt halusta lyödä häntä hampaisiin. Sen sijaan hän yksinkertaisesti lähetti minulle seuraavan viestin: “Oletan, että on aika mennä: UIMAVIRRON EMOJI :. Sellaiset uimapuvut ovat, eikö? “

Tietenkään se ei ole niin yksinkertaista. En yhtäkkiä nähnyt tätä hämmästyttävää ilmoitusta, joka vastusti kaikkia tunteita, joita minulla oli siitä, että oli noussut kaksi kokoa uimapukuun. Ystäväni huomauttaa, että uimapuvut ovat utilitaarisia vaatekappaleita, joiden tarkoituksena on antaa veden pukeutuminen, eivät pyyhkäisi pienempien koon lähettämistä. Mutta se varmasti auttoi minua menemään pois minun muoti-aivot kupla, että olen usein löytänyt minut hävisi sisään.

Haluaisin voivani kirjoittaa täältä siitä, miten kaiken tämän jälkeen tunnen “suuren” ja “valtuutetun” uimapukuun. Haluan voivani kirjoittaa, että minäkin Kuten uimapuvut. Mutta rehellisen Jumalan totuus on se, että se on edelleen todella monimutkainen. Olen kiitollinen siitä, että olen löytänyt yhden pukun, jota rakastan, etten tunne itseni kauheaksi, etten mielestäni haittaa kuvia. (Minusta tuntuu hieman surkealta, että se on vain 500 dollaria, mutta se on toinen tarina.)

Mutta minä sanon teille tämän: Nyt kaksi vuotta elpymiseni jälkeen menen Starbucksiin Miamien. Haluan keksiä au-suklaata – ja pyydän barista lämmittämään sitä. Ja ajattelen itseäni: poika, olenko rohkea.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 55

map