Mikä on oikea Meow: Meet Internetin kuuluisin kisu, Pusheen the Cat

Siirrä, Boo: Kaupungissa on uusi suloinen lemmikki, joka on ottanut myrskyn Internetin kautta. Anna Pusheen, pullea, pussilakanharmaa tabby, joka on lämmittänyt sydäntä ja härkytti hauskoja luita milloin maailmanlaajuisesti animoidulla webcomic-sarjalla, joka kuvaa hänen elämänsä ja unelmansa. Yli 5,5 miljoonalla Facebook-fanilla Pusheen voi olla tähti, mutta kuten useimmat kissat on laiska ja rakastaa syödä. Hänen nimensä on peräisin irlantilaisesta saksanpennusta, joka annettiin kissalle sen jälkeen, kun hänet otettiin vastaan ​​suojasta. Nyt kun hänellä on mukavampi elämä, hän nauttii surffailusta verkossa ja pukeutuu – ja hänellä on kaikki yhdeksän henkeä jäljellä.

Pusheen hiljattain teki hyppää digitaalisesta tuloksesta ensimmäiseen sarjakuvastoonsa Olen Pusheen kissa, joka täyttää sinulle kaikki kisujen perusasiat ja sisältää suosituimmat tarinat hänen Tumblr- ja Facebook-sivuistaan. Mikä vielä parasta, on se, että voit nyt käyttää tyylikkäitä Pusheen-kanteita. Chicago-pohjainen online-boutique Hey Chickadee on tehnyt yhteistyötä Pusheenin luojien kanssa, taiteilijoita Clare Belton ja Andrew Duff, ainutlaatuisia, rajoitetun version tuotteita, joissa on rakastettava kissa. Sisältää hupparit, t-paitoja, koruja, pehmoleluja, puhelinhaaroja, sukkahousuja ja paljon muuta. Voit nyt ottaa sinut tuhma-mutta mukavaksi. Millä tavalla kehrätäfect!

Kaikkea ihastuttavaa Pusheen the Cat -artikkelia heychickadee.com-sivustolla ja tutustu Pusheenin ihastuttavasti söpöin blogiin pusheen.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 66 =

map