Mikä on oikea Meow: Kissa rakastaa näitä söpöjä Mini Tipis

Ei ole mikään salaisuus, että kissat rakastavat hengailua viihtyisissä tiloissa, joissa he voivat unelmoida ja torkkua. Tätä silmällä pitäen Elan Bentov ja Megan Mah loivat Cat Tipin, joka on viehättävä kissa-koteja, jotka ovat yhtä käytännöllisiä kuin ihastuttavat.

Jokainen Cat Tipi on päällystetty puuvillakuidulla ja pidetty yhdessä koivupoikien ja mokkanahkojen kanssa. Vuodesta leikkaus ja seulapainatus ompeluun ja kokoonpanoon koko valmistusprosessi tapahtuu Los Angelesin keskustassa. He tulevat valikoimaan käsintehtyjä artsy-tulosteita ja ovat löytäneet faneja kissa-rakastavia julkkiksia kuten Ashley Madekwe ja Kat Dennings.

070814-cat-tents2-480.jpg
Instagram / cattipi

“Kaksi vuotta sitten alun perin rakensimme tyypin olohuoneeseemme lapselle, jossa lapset olivat lapset, kun kissa, Wren, päätyi nukkumaan siinä”, Bentov kertoo InStyle.com. Saavuttuaan selville, kuinka täydellinen koti oli heidän hyväksymässään kalkokäymältään, syntyi ensimmäinen Cat Tipi. “Olemme luoneet tyypin pienen version, jolla on iso ovi, josta pääset helposti nousuun, ylhäältä avautuva katsella horisonttia ja vain tarpeeksi tilaa mukavasti vieraille vierailijoille, kun he tulevat leikkaamaan.”

Seuraa Cat Tipi Instagramissa (@cattipi) löytääksesi tilannekuvia aikaisemmista yhteistyössistä muotileimojen kanssa, kuten Free People ja United Bamboo, sekä valokuvia nykyisistä tyylisuunnista sekä takana olevien kohtausten yksityiskohtia, mukaan lukien kunkin nimikkeen nimi. Meidän fave on Spotty Foot, joka innostaa kissa, joka haluaa naps avokado puu. Katso kaikki tyylit ja osta kokoelma (54 dollaria kukin) osoitteessa cattipi.com.

070814-cat-tents4-480.jpg
Instagram / cattipi

Plus, saat kodin sisustuksen inspiraation näistä kirkkaista värikokaduista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 7

map