Mikä on oikea Meow: Hello Kitty tekee yhteistyötä nOir korujen kanssa upean kokoelman baubles

Hello Kittyn viime 40-vuotisjuhla on herättänyt jälleen erinomaisen yhteistyön, jota me himotamme: nOir Jewelry, NYC-pohjainen brändi, joka tunnetaan jalokivistä tehtyjen rohkeiden lausuntojen palasista, on luonut 20-tyylisen kokoelman ihastuttavan kissan-kunniaksi, naarmuttaa niin ihastuttava tyttö unohtumattomalla keulalla.

Brändin ainutlaatuiset tarjoukset sisältävät kaiken eläimellisistä cocktail-renkaista, tribal-kaulakoruihin ja tähti- ja kuun korvakoruihin. Tämän uuden yhteistyön myötä suunnittelutyöryhmä keskittyi yhdistämään nOir-tyylikkäitä esteettisiä elementtejä Hello Kittyn super-söpöllä tyylillä luomaan odottamattomia, mutta käytännöllisiä taideteoksia.

122214-WRM-upottaa-2-480.jpg
Kohteliaisuus (3)

“Kokoelma alkoi, kun olimme tavannut joitakin Hello Kitty -joukkueesta messuilla käydessä vain kävelyllä, ja me molemmat olimme todella innoissamme siitä, että voisimme yhdessä työskennellä”, sanoo NobOr Korut Tyylissä. “Meidän päämme oli suuri haaste meille, sillä Hello Kitty on niin tunnistettava kuvake, mutta halusimme löytää keinon suunnitella kappaletta, joka on täysin erilainen kuin aiemmin tehty.”

Ja lisäämällä tuohon tuoretta valittaa, joukkue löysi inspiraation lauseen “Hello Panther”. “Tällöin kuvittelimme kumouksellisen Kittyn, kaappaamalla ajattomia korumalleja, joissa on pantereita ja muita klassikkoja ja tekemällä hänestä ja omasta “, sanoo Barouch, jonka henkilökohtainen suosikkikappale on Hello Kitty Twist Kaulakoru, valmistettu 18 K kullatulla pinnoitteella ja kirkasta kuutio-zirkonia (alla, vasen).

122214-WRM-upottaa-1-480.jpg
Kohteliaisuus (3)

RELATED: Merkitse Hello Kittyn 40-vuotisjuhla näissä Supercute-tuotteissa

Israelissa syntynyt ja kasvanut Barouch aloitti uransa taustalla leluissa ennen sukellusta syvälle taideteoksen koruompelusta. Kun hän opiskeli teollista muotoilua korkeakouluissa, hän muutti Yhdysvaltoihin ja hän osallistui Fashion Institute of New Yorkissa keskittyen kenkä- ja käsilaukun suunnitteluun. Hänet vietiin pian Leeoran katalaaniin, joka oli alkuperäinen nOir Jewelry -yhtiön perustaja ja työskennellyt läheisesti hänen kanssaan blockbuster-kokoelmassa superhero-inspiroiduista koruista DC Comicsin kanssa ennen kuin hän tuli kokopäiväisesti.

122214-WRM-upottaa-3-480.jpg
Kohteliaisuus (3)

Siitä lähtien nOir Jewelry on luonut capsule-kokoelmia Mattel for Barbie, Tokidoki ja Gwen Stefani muotimerkki L.A.M.B. “Rakastan yhteistyöhankkeita, kun saamme nähdä suunnitteluprosessin toisen puolen ja saamme työskennellä ainutlaatuisella inspiraatiolla ja kiehtovilla luovilla ihmisillä, mutta silti omaksumme omat takeemme”, sanoo Barouch. “Olemme aina kiinnostuneita mahdollisuuksista ja erityishankkeista, sillä se on todella osa DNA: ta.”Osta nOir korut Hello Kitty -mallistoon (hinnat vaihtelevat 45 dollaria $ 550) hintaan noirnyc.com.

KUVAT: Julkkisten lemmikit ja heidän kuuluisat vanhempansa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 74 =

map